PRVA LASTA SLETELA U AŠANJU: Kameni žele još jedno istorijsko ostvarenje - decenijski snovi postaju realnost!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.12.2022

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njih je istorijska godina, ali se time ne zadovoljavaju. Planovi su iz dana u dan sve veći.

PRVA LASTA SLETELA U AŠANJU: Kameni žele još jedno istorijsko ostvarenje - decenijski snovi postaju realnost!

Foto: FK Kameni Ašanja

Fudbalski klub Kameni iz Ašanje prethodnog leta dominantno su, sa samo jednim porazom,  kroz Opštinsku ligu Pećinci izborili plasman u viši rang, a i tokom jeseni serija sjajnih rezultata je nastavljena.

 

Prvi deo sezone 2022/23 u okviru Međuopštinske lige Srem-istok okončan ne na trećoj poziciji sa šest bodova zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Poleta iz Novih Karlovaca i zasigurno će već na porleće 2023. godine ekipa iz Ašanje pokušati da preskoči još jedan takmičarski rang i dokopa se Sremske lige što bi predstavljalo istorijsko ostvarenje.

Tim povodom rukovodstvo FK Kameni krenulo je i sa jačanjem igračkog kadra. Prvi koji je ove zime zadužio plavu opremu jeste Bane Čavić. Dvadesetdevetogodišnji napadač u Ašanju dolazi iz šimanovačkog Hajduka, a pre toga je nastupao za Donji Srem iz Pećinaca, Donje Petrovce iz istoimenog mesta i Sloven iz Sibača.

Kako u klubu ističu, dolazak Čavića neće biti i jedini u zimskom prelaznom roku i u narednom periodu mogu se očekivati dodatna pojačanja koja će pomoći klubu u ostvarenju željenih rezultata.

Foto: FK Kameni Ašanja

Verni navijači će imati razloga za slavlje

 

U prvom prolećnom kolu Kameni na svom igralištu u Ašanji dočekuju ekipu Krušedola koja se trenutno, zahvaljujući boljem gol koeficijentu, nalazi jedan stepenik više na tabeli ovog ranga takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading