POJAČANJA SE REĐAJU KAO NA TRACI: Četvrti novajlija stigao u Jadar - iskustvom do boljih rezultata! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrački roster svakim danom sve je jači.

POJAČANJA SE REĐAJU KAO NA TRACI: Četvrti novajlija stigao u Jadar - iskustvom do boljih rezultata! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Prethodnu jesen fudbaleri lozničkog Jadra 07 okončali su na dvanaestoj poziciji Opštinske lige Loznica sa ukupno 16 osvojenih bodova.

 

Navedeno ostvarenje ne zadovoljava nikoga u ekipi Jadra 07, pa je tim povodom ove zime rukovodstvo kluba izuzetno angažovano kada je dovođenje pojačanja u pitanju.

Novi članovi Jadra već su postali Aleksandar Đurić koji je stigao iz redova Stolica iz Krupnja, Nebojša Ignjatović nekadašnji fudbaler Vuka iz Tršića i Ognjen Gajić koji u Loznicu stiže iz redova TE Gučevo iz Trbušnice.

Četvrto zimsko pojačanje Jadra 07 jeste iskusni Nenad Radić. Tridesetdevetogodišnji vezni igrač, koji je nastupao u mnogo višim rangovima takmičenja i čije kvalitete ne treba ni pominjati, odazvao se na poziv uprave kluba da kao najstariji igrač, bude predvodnik ove generacije lozničkih fudbalera na terenu i svojim iskustvom pomogne u ostvarenju što boljih rezultata.

Fudbalski klub Jadar 07 iz Loznice pokušaće predstojećeg proleća da ostvari bolje rezultate u odnosu na prvi deo šampionata kada su na 15 odigranih mečeva ostvarili pet pobeda, jedan remi i deve poraza.

Priliku da krenu u seriju dobrih rezultata imaće već na startu nastavka takmičenja kada na svom terenu dočekuju ekipu Paskovca koja je jedan od glavnih kandidata za plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu "Jadar".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading