DILEME VIŠE NEMA: Sve ponude su odbijene - stranac ostaje među crveno-belima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.12.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio jejedan od onih koji su obeležili prethodnu jesen u dresu prvoligaša sa Uba.

DILEME VIŠE NEMA: Sve ponude su odbijene - stranac ostaje među crveno-belima!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbalki klub Jedinstvo Ub otvoreno je istaklo težnju da već tokom narednog šampionata 2023/24, "napadne" plasman u elitni rang srpskog fudbalskog takmičenja.

 

Navedeno je, ne tako davno izrekao jedan od najboljih izdabaka kluba sa Uba. Nemanja Matić, a čini se da se prvi koraci, koji treba da dovedu do ispunjenja navedenog cilja, povlače već ove zime.

Naime, klub je stavio tačku na sve priče koje se odnose na eventualni odlazak Kvaku Karikarija sa stadiona "Dragan Džajić". U kratkom saopštenju ističe se da je za dvadesetogodišnjeg napadača iz Gane vladalo veliko interesovanje tokom ove zime, ali da klub sigurno neće prodati svog, možda i ponajboljeg pojedinca u ovom trenutku i Karikari će sigurno i tokom predstojećeg proleća nositi crveno-beli dres ubskog Jedinstva.

Kvaku Karikari je tokom svoje dosadašnje karijere nastupao za nekolicinu klubova u Gani. Nosio je opremu Čeriti Starsa, Drimsa i Libertija iz kojeg je u avgustu ove godine i stigao na Ub.

Tokom prvog dela šampionata u okviru Prve lige Srbije Karikari je zabeležio 15 nastupa u dresu Jedinstva, a tom prilikom je postigao šest pogodaka i po tom parametru je najefikasniji igrač ubskog Jedinstva i četvrti strelac jesenjeg dela sezone prvoligaškog karavana. 

 

 

Svoju najbolju partiju pružio je u susretu 11. kola, 28. septembra, kada je sa dva pogotka doneo trijumf svom timu u duelu sa novobeogradskim "Majstorima" - Jedinstvo Ub : Radnički Novi Beograd 2:0.

Jasno je da Jedinstvo i Karikari "ruku pod ruku" idu ka srpskoj fudbalkoj eliti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading