GORI STARA KARABURMA: Redovi ispred Omladinskog stadiona! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u budućnost.

GORI STARA KARABURMA: Redovi ispred Omladinskog stadiona! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Nekada su bili deo fudbalske elite, osvajali su najvrednije nacionalne trofeje, ali prethodnih godina suočavaju se sa velikim problemima.

 

OFK Beograd već nekoliko sezona tavori u nižim rangovima takmičenja u okviru srpskog fudbala. U aktuelnoj sezoni takmiče se u trećem rangu, Srpskoj ligi Beograd gde su nakon prvo dela šampionata sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza zauzeli petu poziciju i svi na Staroj Karaburmi nadaju se da će već tokom predstojećeg proleća moći da se uključe u borbu za plasman u Prvu ligu Srbije.

Prethodnih meseci svi u klubu usmereni su ka oporavku nekadašnjeg giganta, a u tom cilju danas je na Omladinskom stadionu na Staroj Karaburmi ponovo otvoren "Butik pobednik" koji u svom asortimanu ima proizvode sa logotipom OFK Beograda.

 

Svečano otvaranje odigralo se u subotu 17. decembra od 13.30 časova, a redovi koji su zabeleženi ispred fudbalskog zdanja pokraj Bogoslovije, samo govore u prilog da se u srpskoj prestonici gaje posebne emocije prema ovom fudbalskom kolektivu.

 

 

Fudbaleri OFK Beograda trenutno su na zimskom odmoru, a u borbu za vrh srpskoligaškog karavana započeće narednog proleća iz Dobanovaca gde će odmeriti snage sa ekipom Budućnosti. Prvi susret dve ekipe odigran je na Omladinskom stadionu 13. avgusta i okončan je bez pobednika rezultatom 1:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading