ANELI SAOPŠTILA VESTI IZ SPOLJNOG SVETA: Napustila Elitu i URGENTNO se sastala sa ADVOKATOM, voditeljka odmah reagovala! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica za crnim stolom!

ANELI SAOPŠTILA VESTI IZ SPOLJNOG SVETA: Napustila Elitu i URGENTNO se sastala sa ADVOKATOM, voditeljka odmah reagovala! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita" Aneli Ahmić nedavno je napustila imanje u Šimanovcima zbog pravnih obaveza, zbog čega se sastala sa svojom advokatom koji je zastupa na sudu. Međutim, po povratku u Belu kuću, starleta je tokom emisije "Pitanja gledalaca" otkrila da je obavila razgovor s njom, te saznala da je cimer Samir Ramović ogovara iza leđa, što je javno saopštila pred kamerama i tako prekršila strogo pravilo Velikog šefa.

- Kad sam izašla, meni je moja advokatica rekla da me Samir ogovara po klipovima - rekla je Ahmićeva za crnim stolom, a voditeljka ju je odmah preknula, kako ne bi saopštila informacije iz spoljnog sveta.

- Nećemo tako, nemoj da unosiš bilo kakve informacije - istakla je voditeljka "Elite".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

- Dobro, ali to je tada bilo evidentno, kada sam izašla iz rijalitija sa svojom advokaticom. Potpisivala sam te ugovore, naravno da sam popričala sa njom o nekim stvarima - dodala je Aneli.

Podsećanja radi, u poslednjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca", gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja svim učesnicima. Među njima se našla i starleta Aneli Ahmić, koja je svojim odgovorom izazvala opštu pometnju za crnim stolom u Beloj kući. Naime, Ahmićevoj je postavljeno pitanje na temu njenih intimnih odnosa pred kamerama sa Markom Janjuševićem Janjušem koje je imala za vreme ramazanskog posta.

Moja porodica to više poštuje od mene svakako, ali ja sam se trudila koliko mogu da ispratim sve. Oni su meni rekli pre nego što sam ušla da nemam nikakav odnos, a ja sam rekla da ću to ispoštovati. Oni su mi poslali onda čestitiku i rekli mi da se malo kontrolišem, pokušala sam to da ispoštujem - kazala je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

26.04.2024 04:52

Pa isto to je uradila i Milena Kačavenda upravo za Aneli i o njenom navodnom hapšenju pa kazne nije bilo, kao ni kazne kad je udarila u glavu Uroša. Sve u svemu borba za poštovanje pravila i protiv nasilja kako za koga.