NAJLEPŠA GODINA MARKA MARKOVIĆA: Organizovana posebna proslava Vaskrsa u Podgorici, bivši zadrugar ne krije SREĆU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marković za Republiku otkrio zbog čega je ovaj Vaskrs posebno bitan za njega!

NAJLEPŠA GODINA MARKA MARKOVIĆA: Organizovana posebna proslava Vaskrsa u Podgorici, bivši zadrugar ne krije SREĆU! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Mićko i Marko

Bivši zadrugar Marko Marković krajem februara ove godine saopštio je radosne vesti putem društvene mreže Instagram. Naime, Marković je svojim fanovima tada saopštio da će njegov rođeni brat Mićko Marković, za koga je vrlo vezan, postati otac. Marko je istovremeno saopštio tada da će postati stric jednog dečaka.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko će ove godine provesti Vaskrs sa porodicom, a ne u rijalitiju

Sredinom marta, Markov brat Mićko imao je crkveno venčanje sa svojom izabranicom Anom. Tada je Marko poželeo sve najbolje svom bratu i snaji.

- Nek vas Bog blagoslovi i ljubav vašu. Volim vas - napisao je Marković i dodao nekoliko emotikona srca.

- Sve vam srećno i berićetno bilo - dopisao je on preko drugog snimka.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Mićko se venčao u martu ove godine, a uskoro će postati i otac

Marković se sada oglasio za Republiku i otkrio nam koliko je srećan što će najveći hrišćanski praznik provesti sa porodicom, a ne u rijalitiju. Marković nam je pokazao i kako izgledaju njegova vaskršnja jaja, ali i podelio dirljivu fotografiju sa rođenim bratom.

- Kao i svake godine, ovom najvećem hrišćanskom prazniku prethodi post. Moja porodica i ja smo postili do Vaskrsa, a za Vaskrs najviše volim da sam u krugu svojih najmilijih, svoje porodice... - započeo je Marko, pa dodao:

- A sada je još više radosno, jer ove godine postajem stric i to će mi biti najlepše nešto do sada. Bože zdravlja da sve bude kako treba - poručio je Marković.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jaja porodice Marković

Marković je čitaocima Srpskog telegrafa i portala Republika poželeo srećan Vaskrs i sve najbolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading