REPUBLIKA U ŠIMANOVCIMA ZA PRVI MAJ! Zatekli smo VRELE SCENE u Eliti, evo kako provode praznik! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici popularnog rijalitija pozirali za Republiku, pogledajte u kakvom smo ih izdanju zatekli!

REPUBLIKA U ŠIMANOVCIMA ZA PRVI MAJ! Zatekli smo VRELE SCENE u Eliti, evo kako provode praznik! (GALERIJA)

Foto: pink.rs

Učesnici rijalitija "Elita" nisu džabalebarili kad je Praznik rada u pitanju, tako da su i oni u dvorištu ispred Bele kuće imali pune ruke posla! Tako su Maja Marinković, Milena Kačavenda, Slađa Lazić, Nikola Lakić, Darijan Radomirović i drugi sa šlemovima pozirali pred našim objektivom, a mi smo ih prekinuli u trenutku kada su sređivali cveće na imanju. Oni su se u dogovoru s produkcijom latili posla, pa su objasnili šta ovaj praznik za njih znači.

Republika

Foto: pink.rs

Maja Marinković

- Prvi maj sam uvek obeležavala u društvu, uz neki roštilj i alkohol, a sada je to druga priča. Dešavalo se da za Prvi maj budem u rijalitiju, pa ovde zapravo i radimo, iako mnogima deluje kao da ne radimo ništa - počela je Maja Marinković, a Milena Kačavenda se nadovezala:

Republika

Foto: pink.rs

Milena Kačavenda

- Po prirodi sam radoholik, tako da mi rad ne pada teško. Što se mene tiče, ovde sam takođe da bih radila i rijaliti shvatam kao nešto vrlo ozbiljno. Nisam se pripremala kad sam ovde dolazila, jer ovde za neke stvari čovek nikada ni ne može da se pripremi.

Republika

Foto: pink.rs

Nikola Lakić

Nikola Lakić tvrdi da mu već neko vreme nedostaje porodica, ali da mu je dobar honorar motivacija da nastavi dalje.

- Nije lako u rijalitiju, ali ja sam neko ko ima dosta iskustva u ovom poslu. Ovo zaista jeste posao i drago mi je da sam istrajan u celoj priči - rekao je Lakić za Republiku.

Šta smo još zatekli na imanju, pogledajte u galeriji u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading