OGLASILA SE MAJKA MIONE JOVANOVIĆ! Reči kidaju dušu, evo šta je konačno izustila!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditeljima učesnika Elite teško padaju praznici zbog distance.

OGLASILA SE MAJKA MIONE JOVANOVIĆ! Reči kidaju dušu, evo šta je konačno izustila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majke učesnice Elite Mione Jovanović oglasila se posle dužeg vremena na Instragramu, pa je u vreme praznika poslala poruku, iako zna da njena naslednica sada ne može da pročita posvetu. Naime, ona je dočarala koliko joj Miona nedostaje, pa je preko društvenih mreža poručila ćerki da ostane dostojanstvena. 

Foto: Instagram printscreen

Objava majke Mione Jovanović na Instagramu

 

- Eh, da me sada možeš čuti, kćeri moja draga! Poštuj, voli i ceni najpre sebe u životu. Ni zbog koga i ni zbog čega nemoj trpeti, jer time gubiš sebe, dostojanstvo i najpre zdravlje. Čuvaj porodicu kao zenicu oka, jer samo uz nju ćeš kroz život gledati pravim očima. Posvećeno mojoj i svim kćerkama ovoga sveta - napisala je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona sa bivšim dečkom Stanislavom

 

Inače, Miona Jovanović ušla je u "Elitu" kao zauzeta devojka, a u karantin ju je ispratio MMA borac, tadašnji izabranik, Stanislav Krofak Pantera, koji je kasnije i sam ušao u rijaliti, nakon što ga je Miona prevarila i ostavila zbog Nenada Aleksića Ša, repera sa kojim je i sada u vezi.

Foto: ATA Images

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Kako su ga svakodnevno spominjali u rijalitiju, Stanislav je odlučio da uđe u "Elitu" i suoči se sa bivšom devojkom, dok je od Ša zatražio izvinjenje zbog neprestanih uvreda, što je vrlo brzo i dobio.

Već je svima dobro poznato da je Ša ljubomoran i na Mioninu senku, pa je na samom početku zabranio Jovanovićevoj bilo kakvu komunikaciju sa Krofakom, ali Vaskršnje fotografisanje nije mogao da izbegne, pa su nekadašnji partneri pozirali kao pravi ljubavni par, što je reperu veoma zasmetalo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading