ZIMA VELIKIH PROMENA: Pred nekadašnjom vedetom Partizana, težak je posao!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.12.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osmu sezonu zaredom takmiče se u trećem rangu srpskog fudbala, ali pred predstojeće prolećne borbe doživeće značajne promene u igračkom rosteru.

ZIMA VELIKIH PROMENA: Pred nekadašnjom vedetom Partizana, težak je posao!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Prethodne jeseni fudbaleri Omladincka iz Novih Banovaca u okviru Srpske lige Vojvodina. osvojili su 23 boda i sa navedenim učinkom prvi deo šampionata okončali su na deobi sedme i osme pozicije sa ekipom Naftagasa iz Elemira.

 

Nisu u rukovodstvu kluba bili preterano zadovoljni ostvarenjima tokom prvog dela šampionata pa je klub odlučio da u drugoj polovini meseca oktobra stručnu palicu preda nekadašnjem bombarderu iz Humske Nikoli Drinčiću, koji je u finišpu šampionata na četiri meča na kojima je sa klupe predvodio srpskoligaša iz Novih Banovaca, ostvario dva trijumfa, uz po jedan remi i poraz.

Pred nekadašnjim asom Partizana je težak posao da tokom ove zime prvo ojača igrački kadar koji će biti znatno izmenjen u odnosu na prethodnu jesen, a zatim i da pokuša da ostvari rezultate koji će zadovoljiti ljubitelje fudbala u Novim Banovcima.

Već sada je jasno da klub napuštaju petorica fudbalera. U nastavku šampionata zeleno-beli dres neće nositi štoperi Miloš Simonović i Predrag Popadić, vezni fudbaler Srećko Milivojević, kao i krilni napadač Nebojša Ivančević, a zasigurno najveći gubitak četi Nikole Drinčića biće odlazak Marka Milenkovića.

Milenković je tokom prethodne jeseni bio nezamenljiv na poziciji defanzivnog veznog igrača. Na terenu je proveo ukupno 986 minuta, a njegove sjajne partije nisu ostale neprimećene i na međunarodnoj sceni. Za njega je stigla primamljiva ponuda sa Tajlanda i klub mu je izašao u susret kada je realizacija ovog transfera u pitanju.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

U Novim Banovcima će biti radno tokom zime

 

Istovremeno, i dalje se ne zna sudbina golmana Bojana Kneževića. On je u prvom delu šampionata izostao samo sa jednog susreta i klupsko rukovodstvo od njega očekuje da se u što skorijem vremenu izjasni, da li ostaje u Novim Banovcima i u nastavku šampionata.

Kako je nedavno izjavio prvi čovek Omladinca, Igor Mitrović, klub se nalazi u završnim pregovorima sa potencijalnim pojačanjima i čim do realizacije dogovora dođe, informisaće javnost o navedenom. Prevashodna želja svih u Novim Banovcima jeste da trener Drinčić na raspolaganju ima kompletan sastav do početka priprema, a njihov start je zakazan za 10. jnuar 2023. godine.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading