GROM IZ VEDRA NEBA: Transfer bomba u Ogaru!

Autor:

Sport

02.01.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub gleda ka najvišim ciljevima na proleće.

GROM IZ VEDRA NEBA: Transfer bomba u Ogaru!

Foto: FK Šumar Ogar

Lazarević u dresu Slobode

Posle promocije iz Međuopštinske u Sremsku ligu, Šumar se sprema da izbori plasman i u jači rang ove godine.

Republika

Tim iz Ogara sa učinkom 9-2-4 i 29 bodova drži drugu poziciju na tabeli u toku zimske pauze. Lider je na udaljenosti od četiri, a trećeplasirana ekipa na dva boda.

Sastav Šumara je imao odličan start sezone u višem rangu. Posle šestog kola držali su prvo mesto na tabeli sa skorom 5-1-0. Imali su tada tri boda više u odnosu na prve pratioce. Budućnost iz Salaša Noćajskog koja je sada lider imala je tada 10 bodova. Kasnije je tim iz Ogara krenuo sa igrom po principu toplo-hladno, pa su isputili lidersku poziciju, ali i dalje dobro stoje u Sremskoj ligi.

 

Prvo pojačanje za nastavak borbe za plasman u viši rang za Šumar je Slavoljub Lazarević (25). Popularni Bube dolazi iz Slobode (Donji Tovarnik) gde je nastupao poslednje tri sezone i bio jedan od najstandardnijih igrača u zadnjoj lini tima. Lazarević je kroz karijeru igrao u Sunrise, Majur, Mačvu, Borac i Slobodu. Biće sigurno ozbiljan bonus za već sada odličan igrački kadar ekipe iz Ogara.

Drugoplasirani tim na tabeli Sremske lige prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Fruškograc. Šumar je na gostovanju na otvaranju sezone slavio rezultatom 5:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading