VINCAN STIGAO U ČESTEREG: Cilj je vratiti tim u sam vrh tabele gde mu je i mesto!

Autor:

Sport

03.01.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrto novo lice u timu.

VINCAN STIGAO U ČESTEREG: Cilj je vratiti tim u sam vrh tabele gde mu je i mesto!

Foto: FK Napredak Čestereg

Napredak je prošle godine u povratničkog sezoni u PFL-u Zrenjanin na kraju bio na šestom mestu na tabeli. Ovu polusezonu završili su na deobi 12. pozicije sa 17 bodova i na proleće žele da poprave bilans bodova i poziciju.

Republika

Uprava kluba je do sada predstavila tri nova imena. Dres tima iz Česterega na proleće nosiće Danko Stojaković, Stefan Tasić i Ratko Knežević. Napredak je danas predstavio i četvrto pojačanja, a to je Bojan Vincan (28).

Vincan je ponikao u Vojvodini iz Bašaida iz koje i dolazi sada u Čestereg, pored toga igrao je za Napredak iz Banatske Topole i Vojvodinu iz Novog Miloševa. Igra sa obe noge, dobar je na visokim loptama i odlikuje ga velika brzina. Od njega se u klubu dosta očekuje imajući u vidu kakav je igrač u pitanju. Igra po levom i desnom boku, kao i u ofanzivnoj liniji.

Bojan je za naš portal po pitanju prelaska u Napredak rekao:

- Iskreno odlučio sam se da prihvatim poziv od Marka Gligića sa kojim sam jedan period bio saigrač na terenu, a bio mi je već i trener jednom prilikom. Tada smo imali odličnu saradnju i znam da gde god je on, tu je zagarantovana dobra i zdrava priča. Moj, a i cilj kluba je da sa ostalim momcima zajedno dovedemo Napredak u vrhu tabele gde im je stvarno i mesto. Ja ću dati svoj maksimum da to postignemo, a i ostali saigrači će. 

Prvi prolećni meč u ligi Napredak igra na gostovanju ekipi Radnički 1911. Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading