TRANSFER BOMBA U SLATINI: Igrač sa internacionalnim iskustvom stiže posle dogovora sa Pavlovićem!

Autor:

Sport

03.01.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak Kostića za otvaranje prelaznog roka.

TRANSFER BOMBA U SLATINI: Igrač sa internacionalnim iskustvom stiže posle dogovora sa Pavlovićem!

Foto: Privatna arhiva/Ivan Kostić

Slatina se već pet godina takmiči u Zoni Istok, na kraju sezone se uvek nalaze tu negde oko vrha tabele. 

Republika

Ovu polusezonu tim iz Slatine završio je 7-1-7 što je bilo dovoljno za sedmu poziciju na tabeli. Planovi za nastavak sezone su što bolji plasman u ligi, i proboj samom vrhu. Dejan Pavlović alfa i omega kluba dogovorio je prvo pojačanje.

Dres Slatine u nastavku prvenstva nosiće Ivan Kostić (26). Kostić je povratnik u klub, njihov dres nosio je u sezoni 2021/2022 kada je postigao 15 golova. Tada je igrao na poziciji napadača, ali se sada najbolje oseća na poziciji štopera i po potrebi veznog igrača. 

Kostić je igrač sa velikim iskustvom, deo karijere je proveo i van granica naše zemlje. Nastupao je za Dubnicu u Slovačkoj drugoj ligi, Berane iz Crne Gore i Belašicu iz Makedonije. U Srbiji nosio je dres Timova, Bošnjače, Dunava, Hajduk Veljka, Ozrena, Trstenika, Kablova, 019 Zaječar, Brodremonta, Rtnja i Trebiča za kojeg je nastupao do ovog prelazno roka.

 

Kostić je povodom transfera za naš portal izjavio:

- Vraćam se opet u klub u kojem sam se dobro osećao i u prvom mandatu. Između ostalog tamo igra i moj najbolji drug. Radujem se prolećnim mečevima, Slatina je klub koji svaki meč igra da pobedi, a i ja sam takav.

Dejan Pavlović nije krio oduševljenje povodom povratka Ivana u njihov tabor.

- U prvom mandatu Kostić je bio najbolji strelac ekipe, tada smo osvojili i kup Borskog okruga. Sada je tu da pojača konkurenciju na poziciji štopera i po potrebni veznog igrača. Očekujemo od njega veliki doprinos jer je odličan igrač i sto posto je prvržen fudbalu. 

Prvi zvanično meč na proleće Slatina će odigrati protiv ekipe Ozrena na gostovanju. U prvom susretu ove sezone rezultat je bio 9:0 za domaći sastav.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading