POSLE INTERNACIONALCA I ISKUSNOG IGRAČA: U Jelenac stiže mladić koji će predstavljati zalog za budućnost!

Autor:

Sport

07.01.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Jelencu žele da napadnu plasman u viši rang!

POSLE INTERNACIONALCA I ISKUSNOG IGRAČA: U Jelenac stiže mladić koji će predstavljati zalog za budućnost!

Foto: Privatna arhiva/Mladen Nenadović

Mladost igra svoju petu uzastopnu sezonu u Međuopštinskoj ligi Aranđelovac Topola. Pretežno su završavali u gornjem delu tabele, sem prošle godine kada su bili desetoplasirani.

Republika

Jesenji deo trenutne takmičarske godine završili su na deobi druge pozicije sa učinkom 6-3-2. Lider iz Gornje Trnave ima samo jedan bod više. Uprava kluba ne želi da propusti priliku koja im se pruža, radi se uveliko na jačanju igračkog kadra za nastavak prvenstva.

Prvi novajlija bio je Ivan Blagojević, posle njega predstavljen je Marko Janković, a od danas dres Mladosti zadužio je Mladen Nenadović (23). Nenadović je poslednji angažman imao u ekipi Šumadije 1962, sa kojom je u Prvoj beogradskoj ligi na zimsku pauzu otišao sa druge pozicije na tabeli.

Mladen je ponikao u OFK Mladenovcu, kasnije je nastupao za Internacional, Voždovac, Sinđelić, Kovačevac, Borac (Žabari), Slogu (Topola) i Cerovac 2013. Iako mlad, po mnogima igrač koji ima fudbal u nogama. Nenadović je krilni igrač, ali može da odgovori gotovo na svim pozicijama u napadu.

Mladen je za naš portal po dolasku u Mladost kratko izjavio:

- Nadam se da ću opravdati očekivanja kluba i da ćemo zajedno ostvariti što bolje rezultate. Mislim da dolazim u tim koji ima kvalitet za viši rang, i daću sve od sebe da to i ispunimo. 

U upravi kluba iz Jelenca ne kriju oduševljenje angažovanjem veoma mladog i talentovanog igrača.

- Radujemo se što će jedan ovakav igrač obući dres našeg kluba. Nadamo se da će se što bolje uklopiti i da će pokazati svoj talenat. Naš cilj se zna, plasman u viši rang, a sa njim na terenu smo bliže toj zamisli - poručuju iz kluba. 

Mladost prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv ekipe Gorski Car. U prvom susretu tim iz Jelenca slavio je ubedeljivo na gostovanju, rezultat je bio 6:0.

BONUS VIDEO: 


 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading