DRUGI NOVAJLIJA U JELENCU: Janković će doneti ogroman kvalitet igračkom kadru!

Autor:

Sport

05.01.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost pažljivo radi na jačanju igračkog kadra.

DRUGI NOVAJLIJA U JELENCU: Janković će doneti ogroman kvalitet igračkom kadru!

Foto: FK Mladost Jelenac

Tim iz Jelenca takmiči se već pet sezona u Međuopštinskoj ligi Aranđelovac - Topola. Prošlu takmičarsku godinu završili su na desetoj poziciji, ali su pre toga bili uvek u gornjem delu tabele.

Republika

Jesenji deo sezone završili su sa 21 bodom što je bilo dovoljno za deobu druge pozicije, lider na tabeli ima samo bod više. Odmah po završetku takmičarskih mečeva uprava je predstavila prvo pojačanje. Ivan Blagojević bio je prvi nojvalija u dresu Mladosti

Drugo pojačanje za prolećni deo prvenstva je Marko Janković (37). Janković dolazi iz ekiše Šumadija 1962 sa kojom se takmičio u Prvoj beogradskoj ligi i sa kojom je na zimsku pauzu otišao sa druge pozicije na tabeli. Marko je u Jagnjilu ostavio jako dobar utisak, stigao je i do kapitenske trake. Pored toga jedan deo karijere igrao je i za BSK (Belosavci).

Republika

Foto: FK Mladost Jelenac

Marko Janković, na slici u gore desno

 

Iz kluba su po pitanju drugog dolaska u njihov tabor izjavili:

- Sa desetkom na leđima Janković je harao beogradskom ligom i svojim magičnim asistencijama i golovima dovodio je protivnike do ludila. Dugo su trajali pregovori sa njim, ali na našu, a nadamo se i njegovu sreću uspeli smo da realizujemo transfer. Nadamo se da će on nastaviti sa sjajnim partijama i time nam pomoži da ostvarimo što bolje rezultate. Želimo mu svu sreću.

Mladost prolećni deo prvenstva otvara na na svom terenu protiv ekipe Gorski Car. Prvi susret na gostovanju tim iz Jelenca dobio je rezultatom 6:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading