DETE KLUBA SE VRAĆA: Dević spreman da pomogne drugarima!

Autor:

Sport

05.01.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Lozoviku sklapaju tim za sledeću sezonu!

DETE KLUBA SE VRAĆA: Dević spreman da pomogne drugarima!

Foto: Privatna arhiva/Stefan Dević

Prvi tim Udarnika se posle pauze opet takmiči od ove sezone. Trenutno igrali Opštinsku ligu Velike Plane. Na zimsku pauzu otišli su sa pete pozicije i sedam bodova.

Republika

Postavljeni cilj kluba za prvu sezonu jeste da se konsoliduju redovi i da se vidi čime raspolažu po pitanju igračkog kadra. Prvi novajlija u ovom prelaznom roku bio je Nemanja Jordanski (24). Novi povratnik u ekipu iz Lozovika je Stefan Dević (28).

Dević je kao i Jordanski već nosio dres Udarnika. Igra na poziciji napadača i dolazi iz ekipe SASK sa kojom je igrao u Podunvaskoj okružnoj ligi. Na zimsku pauzu sa bivšim timom otišao je sa četvrtog mesta na tabeli. Stefan je ponikao u Lozoviku, a kasnije je nosio dres Mihajlovca i Sloge.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Stefan Dević

Povratak kod starih drugara

 

Dević je za naš portal povodom povratka u matični klub rekao:

- Očekujem da se dobro uigramo za vreme prolećnog dela sezone, a da već od starta sledeće takmičarske godine napadnemo prvo mesto. Odlučio sam da se vratim kako bih pomogao svojim drugarima u ostvarivanju ciljeva kluba. 

Stefan će predstavljati veliko pojačanje za Udarnik, a pored pozicije napadača može da odgovori zadacima i na sredini terena. Poseduje veliku čvrstinu, snagu i tehniku. Prolećni deo prvenstva Udarnik nastavlja na gostovanju ekipi Karađorđe. U prvom susretu ove sezone rezultat je bio 0:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading