GOGIĆ ZNA KAKO SE ULAZI U VIŠI RANG: Baćevac jači za igrača koji je odličan šuter!

Autor:

Sport

03.01.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Baćevcu žele povratak u viši rang.

GOGIĆ ZNA KAKO SE ULAZI U VIŠI RANG: Baćevac jači za igrača koji je odličan šuter!

Foto: FK BSK 1926 Baćevac

BSK se posle ispadanja iz Beogradske zone već dve godini takmiči u Prvoj beogradskoj ligi. Ove sezone su jedan od glavnih kandidata za viši rang.

Republika

Na zimsku pauzu tim iz Baćevca otišao je sa deobe prvog mesta sa ekipom Rušanj. Po 32 boda imaju sastavi koji su jesenji deo prvenstva odigrali najbolje od svih ostalih u ligi. pored istog skora i bodova, lideri na tabeli imaju još nešto zajedničko. Poraze su upisali na gostovanju u Dudovici. Budućnost drži treću poziciju na tabeli sa zaostatkom od dva boda za prvim mestom.

Klub se već jednom oglasio po pitanju pojačanja. Prvi novajlija u Baćevcu bio je Jovan Jevremović, a svlačionicu na proleće sa njim deliće od pre par dana i Dragan Gogić (28). Gogić je povratnik u tim BSK-a, bio je i član generacije koja je upala u viši rang. U toj sezoni je mrežu protivnika tresao čak 17 puta. Dolazi iz ekipe Barajeva sa kojom je u Beogradskoj zoni na zimsku pauzu otišao sa petog mesta na tabeli.

 

Iz kluba su po povratku Gogića izjavili:

- Dragan je igrač koji će sigurno praviti razliku u ovom rangu. Zna klub i zna kako se osvaja prvo mesto.Igra odlično na svim mestima u napadu, opasan je po golmane udarcima levom i desnom nogom. Karika koja nam je po mnogim mišljenjima nedostajala za povratak u viši rang. Gogić je takođe i odličan asistent, pa će sigurno biti zadužen za izvođenje dosta prekida. 

BSK prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Vranić. Prvi susret u Baćevcu završen je pobedom domaćina rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading