U POLETU SE NADAJU BOLJIM DANIMA: U prolećne bitke kreću sa novim šefom stručnog štaba!

Autor:

Sport

10.01.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Izbištu na proleće žele da ostvare što bolje rezultate.

U POLETU SE NADAJU BOLJIM DANIMA: U prolećne bitke kreću sa novim šefom stručnog štaba!

Foto: FK Polet Izbište

Grb kluba

Polet je takmičarsku sezonu 2018/2019 završio na poslednjoj poziciji PFL-a Pančevo i preselio se u niži rang. 

Republika

Prošle godine započeo je svoju četvrtu vezanu sezonu u Drugoj južnobanatskoj ligi. Posle jesenjeg dela prvenstva nalaze se na deobi devetog mesta sa 14 bodova. Tim je igrao po principu toplo-hladno, nisu uspevali igrači Poleta da naprave seriju dobrih rezultata.

Uprava kluba odlučila je da u prolećne mečeve uđe sa novim šefom stručnog štaba. Na klupi Poleta će u nastavku prvenstva biti Jovan Stefanov-Belov. Jovan će po treći voditi igrački kadar Poleta, u klubu se nadaju da će ovo biti treća sreća. 

Republika

Foto: FK Polet Izbište

Jovan Stefanov Belov

Završio je osnovnu školu u Izbištu, kao igrač bio je član kluba od 1983. do 1985. godine kada je prešao u Vršac čiji je bio dugogodišnji član. Kao trener radio je u mnogim ekipama južnobanatskog okruga, između ostalog i u sedam navrata bio trener Vršca. Iz kluba su povodom promocije novog trenera izjavili:

- Opredelili smo se za iskusnog trenera koji dobro poznaje prilike u našoj ligi. Ima iskustva vođena timova od Srpske lige do beton lige. Nadamo se da ćemo zajedno sa njim uspeti da konsolidujemo redove, selektiramo ekipu i u narednom periodu vratimo klub u viši rang. S obzirom na uslove koje imamo na stadionu, kao i na tradiciju mislimo da to i zaslužujemo.

Polet prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv Dunava. U prvom susretu ove sezone na gostovanju u Banatskoj Palanci slavili su rezultatom 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading