Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz Budimpešte poneo prestižno "321 Srbija" priznanje!

Autor:

Vesti

26.04.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. godinu, a odluka stručnog žirija i javno je saopštena tokom zvanične ceremonije održane 17. aprilla u Beogradu u prisustvu brojnih visokih zvaničnika, javnih ličnosti, turističkih radnika, diplomatskog kora i predstavnika medija.

Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz Budimpešte poneo prestižno "321 Srbija" priznanje!

Foto: 321 Srbija

Omiljeni hotelski kompleks turista iz regiona, nominovan je za prestižno priznanje u kategoriji za najbolji regionalni SPA hotel, a pored nagrađenog, nominovani su i Terme Olimia iz Slovenije i Terme Tuhelj iz Hrvatske. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Stručni žiri prisutan na završnoj godišnjoj „321 Srbija" ceremoniji bio je jednoglasan pri donošenju finalne odluke, a parametri pri odlučivanju bili su brojni, od recencija koje imaju hotelu, preko sadražaja koji se gostima nudi do ocena kvaliteta.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Inače, Aquaworld Resort Budapest, smešten nedaleko od centra glavnog grada Mađarske, jedan je od omiljenih hotelskih kompleksa turista iz Srbije, ali i iz celog regiona. Tako su naši gosti godinama unazad prvi po brojnosti poseta ovom hotelu i uvek mu se i iznova vraćaju.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading