MLADOST JAČA NAPAD: Belušević je igrač sa topom u nogama!

Autor:

Sport

16.01.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Mladosti predstavila i drugog novajliju.

MLADOST JAČA NAPAD: Belušević je igrač sa topom u nogama!

Foto: FK Mladost Valjevska Kamenica

Na proleće svi u klubu žele da naprave proboj ka gornjem delu tabele.

Republika

Šesta pozicija sa deset bodova sigurno nije ono što se očekivalo pred početak sezone. Za vreme zimske pauze radi se na jačanju igračkog kadra. Prvi novajlija bio je Nenad Jakovljević. Jakovljević je pojačanje iz višeg ranga, igra na poziciji napadača i biće veliki bonus za proleće. 

Drugo novo lice u svlačionici Mladosti je Dragan Belušević (38). Belušević je igrač sa ogromnim iskustvom, dobro je poznat širom Kolubarskog okruga. Dragana dobro znaju protivnički golmani po veoma jakom šutu. 

Republika

Foto: FK Mladost Valjevska Kamenica

Dragan Bađo Belušević

Belušević dolazi iz redova lidera Međuopštinske lige, u dresu Juniora je proveo devet godina. Igrao je još i za OFK Divci i Trlić. 

Prolećni deo prvenstva Mladost otvara na gostovanju ekipi Bujačić. U prvom susretu u Valjvskoj Kamenici rezultat je bio 4:1 za domaći sastav. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading