UPRAVA JE ODRADILA OGROMAN POSAO: Vukašinović za još jači vezni red!

Autor:

Sport

15.01.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesti nojvalija u dresu tima iz Ašanje.

UPRAVA JE ODRADILA OGROMAN POSAO: Vukašinović za još jači vezni red!

Foto: FK Kameni Ašanja

U Ašanji su spremni za proleće

Uprava kluba vredno radi na jačanju igračkog kadra za prolećne mečeve.

Republika

Dres Kamenog je do sada od nojvalija obukao Bane Čavić, Nemanja Bežanović, Danijel Bantić, Milan RadovanovićIvan Jeftić. Šesto pojačanje u ovom prelaznom roku je Mladen Vukašinović (29).  

Vukašinović igra na poziciji zadnjeg veznog i dolazi iz ekipe Lovac (Karlovčić). Do sada je nosio i dres Novog Beograda, Balkan Mirijevo i BUSK Bežanijske Kose. Sa svojim sada već bivšim timom u Opštinskoj ligi Pećinci na zimsku pauzu je otišao sa drugog mesta na tabeli.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Mladen Vukašinović

Iz kluba su povodom angažovanja Vukašinovića izjavili:

- Mladen je igrač kojeg krasi odličan pregled igre, asistent kojeg bi poželeo svaki trener u ekipi. U duelima u 99% slučajeva izlazi kao pobednik, jer ga odlikuje odlično postavljanje i snaga. U prethodnim sezonama dok smo se takmičili protiv njegovog bivšeg kluba uvek nam je zadavao velike muke na terenu, a sada se nadamo da će igrama u našem dresu doprineti ostavrenju zajedničkog cilja. 

Prolećni deo prvenstva Kameni otvara protiv Krušedola, ekipe sa kojom dele drugo mesto na tabeli. U prvom susretu tim iz Ašanje slavio je rezultatom 1:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading