VELIKO POJAČANJE JABLANICE: Perišić je igrač koji zna da napravi razliku na terenu!

Autor:

Sport

12.01.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija stigao u ekipu Jablanice.

VELIKO POJAČANJE JABLANICE: Perišić je igrač koji zna da napravi razliku na terenu!

Foto: FK Jablanica

Jablanica se već duži niz godina takmiči u Opštinskoj ligi Gornji Milanovac. Poslednjih par sezona beleže solidne rezultate i na kraju kada se podvuče crta budu u gornjem delu tabele.

Jesenji deo sezone ove godine sa učinkom 6-0-4 završili su na na trećoj poziciji. Drugoplasirani tim Brezaka beži pet bodova, dok je Ozremica prva na tabeli sa maksimalnim učinkom. 

Republika

Uprava kluba na proleće ima za cilj još bolje rezultate, pa se zbog toga bacila na pronalazak pojačanja. Prvi nojvalija u dresu Jablanice od danas je zvanično Goran Perišić (29). Perišić dolazi iz ekipe Orlovac (Mrčajevci) sa kojom je u Moravičkoj okružnoj ligi na zimsku pauzu otišao sa trećeg mesta na tabeli.

Goranu je ovo povratak u redove Jablanice posle sedam godina, a nosio je još i dres Metalca i Takova. Povodom njegovog povratka iz tabora trećeplasiranog tima na tabeli izjavili su:

- Perišić je naše prvo pojačanje, on je ujedno i povratnik u naše redove. Igrač sa dosta iskustva, sigurno će dosta doprineti našem timu u pohodu na najviše ciljeve. Igra na poziciji zadnjeg i prednjeg veznog kao i krilne pozicije. Služi se sa obe nove, odlikuje ga brzina, snaga i odličan skok. Treneri vole da fudbalere njegovih karakteristika nazovu kompletan igrač.

Jablanica prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Majdan, u prvom susretu pred svojim navijačima slavili su rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading