BIMBA STIŽE IZ VIŠEG RANGA: Uprava kluba se ne šali sa pojačanjima!

Autor:

Sport

13.01.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Šantarovcu posle prvog stigao i drugi novajlija.

BIMBA STIŽE IZ VIŠEG RANGA: Uprava kluba se ne šali sa pojačanjima!

Foto: FK Šantarovac

Pozicija u Međuopštinskoj ligi sever na zimskoj pauzi ne zadovoljava nikoga u klubu.

Republika

Uprava uveliko radi na pojačanjima koja će doprineti boljim partijama pa samim tim i boljem plasmanu na tabeli. Prvi novajlija bio je mladi Trifunović, a danas je obelodanjen i novi dolazak. 

Dres Šantarovca na proleće nosiće Stefan Simonović (29). Simonović dolazi iz ekipe Kolare sa kojom se takmičio u Pomoravskoj okružnoj ligi. Popularni Bimba igra u zadnjoj liniji na više pozicija. Na zimsku pauzu sa svojim sada već bivšim timom otišao je sa 15. pozicije. Do sada je nosio i dres Partizana (Majur), Trnave i Pomoravlja. 

Republika

Foto: FK Šantarovac

Stefan Simonović

Iz klupa su povodom drugog novajlije za naš portal izjavili:

- Bimba je veoma borben, iskusan i kvalitetan igrač. Ima veliko iskustvo igranja u višem rangu i sigurno će nam dosta značiti. Pre četiri godine imao je povredu lica zbog koje je razmišljao da odustane od bavljenja fudbalom, ali se ipak vratio još jači. 

Prolećni deo prvenstva Šantarovac otvara na gostovanju timu Strelište. Pred svojim navijačima od iste ekipe poraženi su rezultatom 4:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading