PARMENAC NASTAVLJA SA DOVOĐENJEM IGRAČA: Gazdić je drugi novajlija u ovom prelaznom roku!

Autor:

Sport

12.01.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba čini sve da na proleće igra sa jačim sastavom.

PARMENAC NASTAVLJA SA DOVOĐENJEM IGRAČA: Gazdić je drugi novajlija u ovom prelaznom roku!

Foto: FK Parmenac

Parmenac je u svojoj prvoj sezoni u Zapadno moravskoj zoni uspeo da izbegne ispadanje, našao se tik iznad crte.

Republika

U drugoj sezoni odigrao je ispod svih očekivanja i na kraju kada je završeno prvenstvo morao je da se pomiri sa silaskom u Moravičku okružnu ligu. Loše partije iz zonskog ranga nastavile su se i u ovoj takmičarskoj godini. Na 14 odigranih susreta uspeli su da upišu samo tri boda. 

Uprava kluba je u ovom prelaznom roku u potrazi za pojačanjima. Igrački kadar za sada je ojačan dolaskom Radovana Pavlovića. Drugi novajlija u dresu Parmenca je Milan Gazdić (23). 

Gazdić igra na poziciji levog beka, zbog povrede nije igrao poslednje dve godine. Poslednji tim za koji je nastupao je Budućnost Stančići. Prve fudbalske korake napravio je u ekipi Morave (Mojsije), a kasnije je od 2011. do 2018. godine igrao za Orlovac (Mrčajevci).

Parmenac bitku za opstanak započinje protiv svoje najbliže ekipe na tabeli, Čačak 94. U prvom susretu ova dva tima fenjeraš na tabeli pretrpeo je poraz od 3:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading