ĐAK RADNIČKOG IZ NIŠA POJAČAO SLOGU: Uvalin je igrač koji jednim potezom pravi razliku na terenu!

Autor:

Sport

26.01.2023

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi deo sezone je za zaborav.

ĐAK RADNIČKOG IZ NIŠA POJAČAO SLOGU: Uvalin je igrač koji jednim potezom pravi razliku na terenu!

Foto: Privatna arhiva/Uvalin Dušan

Period u mlađim kategorijama Radničkog iz Niša

Posle dužeg vremena u Opštinskoj ligi Merošina ekipa iz Jovanovca uspela je rezultatima prošle sezone da osigura plasman u viši rang.

Republika

Na zimsku pauzu u Nišavskoj okružnoj ligi idu sa poslednjeg mesta na tabeli. U klubu uveliko rade na pojačanjima kako bi na proleće popravili sliku iz prvog dela. Cilj je pre svega opstanak u okružnom rangu.

Za sada su dres Sloge u ovom prelaznom roku obukli Miloš Stanković, Dejan Milenković i Dejan Pešić

Četvrti novajlija u redovima tima iz Jovanovca je Uvalin Dušan (29). Dušan je prošao kompletnu školu niškog Radničkog. Već je nosio dres Sloge od 2011. do 2013. godine, kasnije je igrao za Naisus iz Rožine i Mladost (Biljeg), nakon čega je rešio da pređe na mali fudbal. Na travnatoj podlozi pokriva poziciju ofanzivnog veznog. 

Republika

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

Uvalin mali fudbal igra sa mnogo uspeha

Iz kluba su povodom angažovanja Uvalina, za naš portal izjavili:

- Dušan je jako eksplozivan igrač, može da reši utakmicu jednim potezom. Sigurno će dosta problema praviti protivničkim igrača zbog njegove dobre tehnike i velike okretnosti. U velikom broju slučajeva prekidi koje on izvodi završavaju se golovima. U predstojećem periodu možda bude još nekih pojačanja u našim redovima, ali je potrebno da se sklope određene kockice. 

Operaciju opstanak Sloga startuje pred svojim navijačima protiv drugoplasiranog tima na tabeli. U prvom susretu Polet je slavio minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading