TOMAŠEV PRVI NOVAJLIJA: Borac planira da napravi iskorak u drugom delu sezone!

Autor:

Sport

26.01.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac predstavio veliko pojačanje za nastavak sezone.

TOMAŠEV PRVI NOVAJLIJA: Borac planira da napravi iskorak u drugom delu sezone!

Foto: Privatna arhiva/Nikola Tomašev

Ekipa iz Zrenjanina je posle osam godina izborila plasman u A ligu grada Zrenjanina.

Republika

Pauzu između dva dela prvenstva provode na devetom mestu na tabeli sa 14 bodova. Bodovni saldo potpisali su učinkom od tri pobede i pet podela bodova. Na 11 mečeva u prvom delu sezone upisali su samo tri poraza. 

Uprava kluba je danas predstavila je prvog novajliju u aktuelnom prelaznom roku. Nikola Tomašev oblači dres Borca. Nikola je prošao školu fudbala Proletera, u seniroskoj kategoriji nastupao je za Proleter 2006, Terekveš iz Hetina i MSK Mihajlovo. Imao je priliku da i dalje razvija fudbalsku karijeru, ali je svoju karijeru okrenuo ka sudijskom pozivu. Odlikuje ga brzina, ubojita leva noga i po mnogima je velika radilica na terenu. 

Tomašev je za naš portal prokomentarisao svoj prelazak u Borac:

- Za Borac sam se odlučio pre svega zbog dobre atmosfere u klubu i velikog broja ljudi koje poznajem u njihovom kolektivu. Trenutno se klub nalazi na sredini tabele, uz dobre rezultate u drugom delu verujem da možemo da ostvarimo plasman u sam vrh. Imaju izuzetno dobru školu fudbala za mališane, što me je podstaklo da sutra mogu da na istom terenu trenirati sa svojim sinom. Na zalasku sam sudijske karijere, najveći deo proveo sam na Vojvođanskim terenima u zonskom i srpskoligaškom rangu. Posle decenije provedene u sudijskom dresu, došlo je vreme da usrećim sebe igrajući fudbal. 

Borac prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Klek. U prvom susretu ova dva tima viđena je prava goleada bez pobednika, rezultat je bio 3:3.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading