ŽELEZNIČAR POVEO: Titel okrenuo za dva minuta i na kraju slavio!

Autor:

Sport

08.02.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična provera za oba sastava.

ŽELEZNIČAR POVEO: Titel okrenuo za dva minuta i na kraju slavio!

Foto: FK Titel

Proteklog vikenda odigran je susret između sastava Titela i Železničara iz Novog Sada. Oba tima takmiče se u Drugoj novosadskoj ligi

Republika

Titel je na zimsku pauzu otišao sa 16 bodova što je bilo dovoljno za desetu poziciju na tabeli. Sa druge strane centra nalazio se novoformirani klub Železničar koji je posle jesenjeg dela prvenstva na 13. mestu Druge novosadske lige. 

U ligaškom duelu ova dva sastava nije bilo pobednika, meč je odigran 5. septembra i završen je rezultatom 2:2.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, gosti su u početku nešto ozbiljnije ušli u susret što je rezultiralo golom za vođstvo. Igrao se 27. minut kada je Vidaković savladao Jovića za 1:0.

Do kraja poluvremena viđena je jako otvorena igra na obe strane što je rezultiralo i novim golovima.

Prvo je Jovanov, na asistenciju Miškića, deset minuta pred odlazak na pauzu postavio rezultat na 1:1. Samo par minuta kasnije kapiten domaćeg tima, Fodor posle odlične akcije dovodi svoj tim po prvi put u vođstvo na meču. 

Na pauzu se otišlo rezultatom 2:1 u korist Titela.

U drugom delu igre i pored dosta prilika na obe strane nije bili pogodaka. Utakmica je odigrana po hladnom vremenu i veoma teškim uslovima, ali je malobrojna publika imala šta da vidi. 

Prolećni deo prvenstva Titel otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Hajduka (Gardinovci), koju su u prvom susretu savladali sa 4:0. Železničar polusezonu otvara takođe na domaćem terenu, dolazi im sastav Borca iz Rakovca, koji je u prvom susretu slavio sa 3:0. 

Titel - Železničar Novi Sad 2:1 (2:1)

Titel: Jović, Štetin, Nikolić, Miškić, Paunić, Fodor, Vukov, Jovanov, J. Karataševski, Pešti, Čavić. Igrali su još Lisica, Sinani, Major, Jerkov, Mladenović, Bulić, Cetenji, Dulijan, M. Karataševski i Đorđević

Železničar: Knežević, Spajić, Beriša, Lalović, Nedić, M. Vidaković, Tot, Gagić, D. Vidaković, Mrđenović, Mikan. Igrali su još Tomov, Kovačević, Zavarko, Sučević, Radić i Micić

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading