NA KOLONIJI SE RADI NA VISOKOM NIVOU: U igračkom kadru predstavljena su još dva pojačanja!

Autor:

Sport

06.02.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je na dobrom putu da ostvari istorijski plasman u viši rang.

NA KOLONIJI SE RADI NA VISOKOM NIVOU: U igračkom kadru predstavljena su još dva pojačanja!

Foto: FK Kolonija Jagodina

Kolektiv Kolonije osnovan je 2009. godine, od tada se ekipa kretala između prve i druge lige u Jagodini. U poslednje tri sezone beleže veliki napredak, uspeli su da izbore dve uzastopne promocije, a sada su na dobrom putu i treće. 

Republika

Trenutno u Međuopštinskoj ligi Jug zauzimaju drugu poziciju sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, ali i 10 zaostatka u odnosu na lidera. Kolonija trenutno u svojim rukama ima baraž za popunu Pomoravske okružne lige. 

Igrački kadar je do sada ojačan sa dva nova igrača. Dres Kolonije obukao je Nikola Džolić, koji stiže i zonskog ranga, kao i Simić Mateja, koji je bio dugogodišnja želja kluba. Uprava kluba je u prethodnih nedelju dana promovisala dva nova imena.

Treće pojačanje u zimskom prelaznom roku je Matija Jevremović (18). Radi se o veoma mladom i perspektivnom igraču koji je prošao kompletnu školu fudbala Junior u Jagodini. Najbolje se snalazi na poziciji levog krila, ali mu nisu strani ni zadaci na levom beku. Jevremoviću će ovo biti debi u seniorskom fudbalu.

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Matija Jevremović u dresu Juniora

Kvratet pojačanja u akutelnom prelaznom roku zatvara Miloš Zafirović (25). Miloš je igrač koji je dete Kolonije, u prethodnom periodu je nastupao za Dragocvet. Igra na poziciji krilnog napadača, i može da odgovori zadacima na obe strane. U karijeri je nastupao za loklani klub iz Ciriha u četvrtoj ligi Švajcarske, Moravu iz Kočinog sela, a prošao je i školu fudbala Jagodine. 

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Zafirović Miloš

Zanimljivo da je uprava kluba sa ova četiri igrača nastavila tradiciju dovođenja domaćih igrača. Za sada, svi dolasci ove godine su momci koji su odrasli ili žive na Koloniji.

Kolonija prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Mladost. U prvom susretu ova dva tima, trenutno drugoplasirani sastav na tabeli slavio je rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 



 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

06.02.2023 10:59

naj vece pojačanje je prsednik Frenki lopov zamenik Maksa jazava,Zuvic potron

Dragan

06.02.2023 11:04

Presednik Freki Lopina mator zamenik Maksa jazavac čovek koji fizičko nije radio u školu Marko Zuvic potron i Bojan Savović jedno ruku krstivoje