MLADOST SE OZBILJNO POJAČALA: Spremni dočekuju pripreme za prolećni juriš na viši rang!

Autor:

Sport

04.02.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je u poslednjem kolu ostala bez titule jesenjeg prvaka, ali se od prvog mesta ne odustaje.

MLADOST SE OZBILJNO POJAČALA: Spremni dočekuju pripreme za prolećni juriš na viši rang!

Foto: FK Mladost Dračić

Svi u klubu žele povratak u viši rang

Ekipa iz Dračića je od samog starta sezone vodila veliku bitku sa Radnikom za prvu poziciju Kolubarske okružne lige

Republika

Tim Žabari, koji trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli, uspeli su da nanesu poraz lideru, kao i prvom pratiocu, pa je sada stanje na tabeli dosta drugačije. Prve četiri ekipe nalaze se u razmaku od pet bodova.

Mladost je za sada dovela pet novih igrača.

Nikola Tajdić (40), dolazi iz redova Rubribreza. Reč je i veoma iskusnom igraču koji je u svojoj karijeri igrao jače rangove takmičenja. Nastupao je za Budućnost Krušik, Slogu (Bogosavac), Radnički (Valjevo) i Mačvu. Nikola pokriva pozicije u veznom redu. 

Sava Savić (18) u prethodnom periodu bio je član Strmova, u višem rangu. Radi se veoma mladom i perspektivnom golmanu. Ponikao je u Senjaku iz Valjeva, a nastupao je i za Budućnost Krušik i Radnički. 

Stefan Ilić (33) sa Tajdićem će posle Rubribreze deliti svlačionicu i u ekipi Mladosti. Ilić može da pokrije krilne i centralne pozicije u napadu. Još jedan jako iskusan igrač koji je u karijeri nosio dres Senjaka, Pambukovice, Sloge (Bogosavac), Budućnosti Krušik, Jedinstva (Ub), Kolubare, krenuo je u mlađim kategorijama Partizana.

Marko Milošević (29) je četvrti novajlija tima iz Dračića. Ovo je ujedno i njegov treći mandat u dresu Mladosti, igra na poziciji štopera. U karijeri je nastupao za Borac (Lešnica), Slobodu (Donji Tovarnik), Jedinstvo (Vladimirci), Gardoš (Zemun), Grafičar, Policajac, Vranić, Šećeranac Adu i BASK Tek. Milošević je bio deo tima kada je po prvi put osiguran ulazak u zonski rang. 

Paket pojačanja zatvara Nemanja Živaljević (31). Nemanja može da pokrije više pozicija u napadu, radi se o jako dobrom igraču. On je već bio član Mladosti, ali zbog povrede nije bio u mogućnosti da pomogne saigračima. Sada je spreman i predstavljaće veliki bonus za prolećne mečeve. 

Iz uprave kluba su, za naš portal povodom aktivnosti u prelaznom roku poručili:

- Ojačali smo svaku liniju tima, što nam je i bio cilj za ovaj period. Radi se o iskusnim, proverenim igračima koji će nam doneti dodatni kvalitet za drugi deo sezone. Po projekcijama neće biti novih dolazaka, osim ukoliko se ne pojavi neki igrač sa ekstra kvalitetom koji bi mogao da bude naš član. 

Mladost prolećni deo sezone otvara pred svojim navijačima derbi susretom sa ekipom Radnika. U prvom susretu ova dva tima na Ubu, rezultat je bio 4:1 za domaći sastav.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading