SA MERKURXTIP DRESOVIMA U NOVE POBEDE: Ekipa Lazarice predstavila je i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku!

Autor:

Sport

03.02.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polusezonu su završili kako su je i počeli, sa dve vezane pobede.

SA MERKURXTIP DRESOVIMA U NOVE POBEDE: Ekipa Lazarice predstavila je i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku!

Foto: FK Lazarica Prilipac

Ekipa Lazarice verovatno ne može da bude preterano zadovoljna učinjenim u  prvom delu sezone. 

Republika

Sastav iz Prilipca zabeležio je šest bodova u prva, i u poslednja dva kola jesenjeg dela prvenstva. Između toga uspeli su da remiziraju jednom što je bilo dovoljno za 13 bodova i prvo mesto iznad crte, tačnije zone ispadanja.

U prethodnom periodu uprava kluba je navijačima predstavila određene promene. Na čelu stručnog štaba stigao je Nebojša Panović, takođe tu je novo lice i Dejan Radičević. U igračkom kadru je do sada, jedini novajlija bio Ilija Tanasković

Igrači Lazarice će u nastavku sezone dobiti "novi izgled". MerkurXtip kao što već znate svakodnevno radi na darivanju sportske opreme klubovima nižih liga. U glasanju za novu opremu u Zapadno moravskoj zoni pobedila je upravo ekipa iz Prilipca. 

Pre par dana ekipa je počela sa pripremama za nastavak sezone, cilj je pre svega da se obezbedi opstanak u zoni. Uprava kluba je tom prilikom predstavila drugog novajliju u njihovim redovima.

Drugo pojačanje u aktuelnom prelaznom roku je Nemanja Ignjatović (29). Nemanaj dolazi iz redova Rampe, sa kojom je osvojio treću poziciju u prvom delu sezone Zlatiborske okružne lige. Prošao je sve kategorije Budućnosti iz Arilja gde se zadržao punih 12 godina. Pokriva pozicije zadnjeg veznog i štopera, radi se o veoma iskusnom i srčanom igraču. 

Republika

Foto: FK Lazarica Prilipac

Nemanja Ignjatović

Lazarica prolećni deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv jesenjeg prvaka. U prvom susretu na gostovanju savladali su Omladinac rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading