OZBILJNO POJAČANJE PUKOVČANA: Trajković je igrač koji pravi razliku na terenu!

Autor:

Sport

03.02.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji srpskoligaš predstavio i drugog novajliju u svojim redovima.

OZBILJNO POJAČANJE PUKOVČANA: Trajković je igrač koji pravi razliku na terenu!

Foto: Privatna arhiva/Miroslav Trajković

Prve dve sezone po ispadanju iz Srpske lige Istok ekipa se nalazila u samom vrhu zonskog ranga, ali u poslednje dve godine to nije situacija.

Republika

Pukovac je polusezonu u Zoni Centar završio na 11. poziciji sa 18 bodova. Iz kluba su pre par dana poručili da je okosnica tima ostala na okupu, a a se radi i na pregovorima sa nekoliko pojačanja. Do danas igrački kadar je bio ojačan dolaskom Nemanje Markovića

Drugi novajlija u redovima Pukovčana je Trajković Miroslav (26). Trajković pokriva više pozicija na sredini terena, a nisu mu strani ni zadaci u štoperskoj liniji. Dolazi iz redova Jedinstva iz Gornjeg Matejevca, sa svojim sada već bivšim saigračim je u istoj ligi završio na 14. poziciji na tabeli.

Republika

Foto: FK Pukovac

Miroslav Trajković

U karijeri je igrao za Palilulac, Radnički Niš, OFK Beograd, Sinđelić (Niš), Moravac Orion, Car Konstantin i Mokru Goru. Aktivan je i na parketu gde nastupa za ekipu Gvozednog Puka iz Niša. 

Sastav iz Pukovca drugi deo sezone otvara na gostovanju ekipi Svrljiga. U prvom susretu ova dva tima u Pukovcu rezultat je bio 4:2 u korist gostujućeg tima. 

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading