NAJVEĆE POJAČANJE ZA KRAJ: Borac zatvorio prelazni rok dolaskom Markovića!

Autor:

Sport

02.02.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je na dobrom putu da odmah izbori plasman u viši rang.

NAJVEĆE POJAČANJE ZA KRAJ: Borac zatvorio prelazni rok dolaskom Markovića!

Foto: FK Borac Sakule

Borac je prošle sezone posle osvajanja osme pozicije u Srpskoj ligi Vojvodina odlučio da krene od nule.

Republika

Takmičenje ove godine započeli su u Opštinskoj ligi. Prvi deo sezone završili su sa 7-0-1 što je bilo dovoljno za prvo mesto na tabeli. Prvi pratilac ekipa Tempa je na dva boda zaostatka, trećeplasirani Voja Gačić je na tri.

Igrački kadar tima iz Sakula za sada je ojačan dolaskom tri nova igrača. Aleksandar Marković, Milan Puškaš i Dragoljub Jovanović su za sada zadužili dres Borca. 

Četvrti novajlija, po informacijama iz kluba poslednji u aktuelnom prelaznom roku je Stefan Marković (28).

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Stefan Marković

Marković podjednako dobro pokriva poziciju štopera i zadnjeg veznog. Dolazi iz redova Omladinca (Opovo), a u karijeri je igrao i za Tempo (Sefkerin), PKB (Padinska Skela), Banat (Čenta), Pionir (Besni Fok), Unirea (Uzdin) i Mladi Proleter.

Iz kluba su povodom zatvaranja prelaznog roka, za naš portal izjavili:

- Želimo da u svakom momentu imamo jak tim, a igrači koje smo doveli imaju kvalitet i za dosta jače rangove takmičenja. Dosadašnji igrački kadar je takođe posedovao igrače sa iskustvom, ali želimo da to dodatno ojačamo i da već ove godine uđemo u viši rang. 

O mlađim igračima i pokrenutom školom fudbala poručili su:

- Naravno da će i mlađi igrači dobiti svoju priliku. Igrački kadar broji 24 imena, od kojih su 15 iz sela. Čak deset igrača ima manje od 20 godina. Naše boje brani mladi Srđan Marijanski koji je 2004. godište i koji je jedan od najvećih talenta u okolini. Upravo zbog rada sa mlađim kategorijama pokrenuta je besplatna škola fudbala u kojoj decu uči Nenad Rosulj, legenda južnobanatskog fudbala. Hteo bih ovom prilikom i da se zahvalim predsedniku opštine Markov Milošu na pomoći oko pokretanja škole fudbala. 

Borac je u prvom kolu prolećnog dela slobodan, dok u drugom igra protiv ekipe Voja Gačić na gostovanju.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading