ORLOVI RAŠIRILI KRILA: Stigao je i prvi novajlija u redove Delijskog Visa!

Autor:

Sport

30.01.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Delijskom Visu se radi na visokom nivou na svim poljima.

ORLOVI RAŠIRILI KRILA: Stigao je i prvi novajlija u redove Delijskog Visa!

Foto: INFO Redakcija Delijski Vis

Ekipa igra svoju treću vezanu sezonu u Zoni Centar. Za vreme zimske pauze krenulo se sa rešavanjem problema oko dimenzija terena. Ukoliko sve bude kako treba stadion Delijskog Visa će na proleće ispunjavati uslove za odigravanje zonskog ranga takmičenja.

Republika

Prošle nedelje šestoplasirani tim na tabeli počeo je pripreme za nastavak sezone. PRisutnim igračima i članovima upravnog odbora prvo se obratio predsednik Marjan Nešić. Predsednik je poželeo svim igračima puno sreće, zdravlja i nastavak dobrih partija u drugom delu sezone. Podsetio je igrače da se klub na razne načine trudi ne bi li obezbedio korektne uslove za pripreme i takmičenje. 

Nakon predsednika prisutnima se obratio i trener Zlatković, kao i kapiten Marko Stojković. Igrački kadar Delijskog Visa nije pretrpeo neke drastične promene. Njihov dres razdužio je samo Uroš Dušanić. Pripreme će se sprovesti u sali i na travnatom terenu, a u planu je i nekoliko prijateljskih susreta.

Prvi novajlija u redovima Delijskog Visa je Miloš Krstić (34). Krstić je u prethodnom periodu nosio dres ekipi Taskovići, u koju je i otišao upravo sa Deliskog Visa. U karijeri je igrao i za Zapalanjac i niški Sinđelić.

Miloš je za naš portalo povodom transfera izjavio:

- Rešio sam da se vratim pre svega drugarstva koje vlada u klubu.Delijski Vis je ekipa koja igra srcem, bez novca i 100% na drugarskoj bazi. Mali broj igrača je sa strane, uglavnom smo svi iz naselja u kojem i ja živim. Za nastavak sezone je najbitnije da nas zaobiđu povrede, gledaćemo da uzmemo što višu poziciju na tabeli. Po kvalitetu spadamo u prve tri ekipe u ligi, ali sve to moramo da pokažemo i dokažemo na terenu. 

Delijski Vis prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv sastava Mladosti iz Batušinca. U prvom susretu nije bilo pobednika, a ni golova.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading