NOVO LICE U IGRAČKOM KADRU SLOGE: Ilić će svojim ogromnim iskustvom dosta značiti!

Autor:

Sport

04.02.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je za sada promovisala pet novih igrača.

NOVO LICE U IGRAČKOM KADRU SLOGE: Ilić će svojim ogromnim iskustvom dosta značiti!

Foto: Privatna arhiva/Marko Ilić

Ilić ima ogromno isksutvo

Posle dužeg niza godina Sloga je ove sezone zaigrala u Nišavskoj okružnoj ligi. Situacija na tabeli pred prolećne mečeve nije najbolja za tim iz Jovanovca. 

Republika

Sa samo šest bodova Sloga zauzima poslednje mesto na tabeli. Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku vredno radi na jačanju igračkog kadra kako se opstanak na proleće bio realan. Za sada su u Jovanovac stigli Miloš Stanković, Dejan Milenković, Dušan Uvalin i Dejan Pešić.

Marko Ilić je peti novajlija u redovima Sloge. Ilić je kroz karijeru nastupao za Banaćanin (Aleksandrovo), Dobrič Brest, Aleksinački Bujmir, Baličevac, Koprijan (Gradište) i Perutin. Radi se o veoma iskusnom igračku koji može da pokrije krilne pozicije u napadu, ali zna da odigra i na poziciji devetke.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Marko Ilić

 

Ilić je za naš portal povodom prelaska u Jovanovac izjavio:

- Odlučio sam da obučem dres Sloge kako bi mogao drugarima da opstanu u ovom rangu takmičenja. Nadam se da ćemo u prolećnom delu boljom predstavom na terenu uspeti da sačuvamo status u ligi. Već sledeće godine verujem da možemo dosta bolje da se pozicioniramo u ligi. 

Ekipa Sloge neće imati lak zadatak na otvaranju prolećnog dela sezone. Na svom terenu dočekuju drugoplasirani Polet. U prvom susrertu ova dva tima u Radevcu, domaćin je slavio minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading