FRUŠKOGORAC SE OZBILJNO POJAČAO: Begović i Glišić opet oblače zeleno-beli dres!

Autor:

Sport

03.02.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Sremske Kamenica se polako priprema za nastavak prvenstva!

FRUŠKOGORAC SE OZBILJNO POJAČAO: Begović i Glišić opet oblače zeleno-beli dres!

Foto: FK Fruškogorac Sremska Kamenica

Fruškogorac ove sezone pruže odlične partije u Prvoj novosadskoj ligi, na zimsku pauzu otišli su sa četvrtog mesta na tabeli.

Republika

Učinak od devet pobeda, četiri podele bodova i dva poraza bio je dovoljan za gornji deo tabele. Lider na tabeli udaljen je sedam bodova, mesto koje vodi u baraž je na samo tri. Na proleće se očekuje velika bitka između prva četiri tima u ligi za pozicije koje vode u Vojvođansku ligu Jug. 

Fruškogorac je sa pripremama za nastavak sezone počeo pre dve nedelje, na prvoj prozivci pojavilo se 22 igrača. U prethodnim danima klub je na svojim društvenim mrežama predstavio i dva nova fudbalera.

Mladen Glišić (27) započeće ove zime drugi mandat u redovima tima iz Sremske Kamenice. Glišić je prve korake napravio u Kabelu, kasnije je igrao za Proleter, Železničar, Slaviju i Radnički Irig, iz čijih redova se vraća u Fruškogorac. U prvom mandatu u dresu tima proveo je dve ipo godine. Mladen je bio velika želja trenera i uprave, predstavljen je kao važna kockica u veznom redu. 

Republika

Foto: FK Fruškogorac Sremska Kamenica

 

Drugi novajlija u aktuelnom prelanzom roku je Igor Begović (29). Igor kao i Glišić dolazi iz redova Radničkog, prve fudbalske korake napravio je u ekipi Novog Sada. Posle je prešao u Fruškogorac za koji je nastupao čak osam sezona, posle čega je proveo godinu dana u Slaviji i kasnije u Irigu. Dobro poznato lice kameničke publike ponovo oblači zeleno beli dres.

Republika

Foto: FK Fruškogorac Sremska Kamenica

 

Na već odličan igrački kadar uprava kluba je dovela dva proverena igrača, radi se o fudbalerima koji spadaju u grupu povratnika i već su upoznati sa kolektivom Fruškogorca.

Na otvaranju prolećnog dela sezone Fruškogorac dočekuje lidera na tabeli, u prvom susretu ova dva tima TSK je pred svojim navijačima slavio rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading