VALJEVSKA TVRĐAVA ĆE BITI NEOSVOJIVA: Iz redova jesenjeg šampiona u dres Jadra!

Autor:

Sport

20.01.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na proleće će igrački kadar izgledati dosta drugačije.

VALJEVSKA TVRĐAVA ĆE BITI NEOSVOJIVA: Iz redova jesenjeg šampiona u dres Jadra!

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Uprava kluba po aktivnostima u aktuelnom prelaznom roku planira da dosta izmeni sastav koji će na proleće nastaviti sezonu.Već pet novih imena nosiće dres Jadra na proleće, većina njih je već imala tu čast, pa će im ovo biti povratnički mandat.

Republika

Odmah po završetku jesenjeg dela dogovoren je dolazak dugogodišnje želje, Marka Milivojevića. Nakon toga predstavljen je i kvratet povratnika. Marko Jokić, Nikola Jerinić, Zlatko Matić i Slobodan Krstić opet će obući dobro poznati dres. Šesti novajlija je Branko Đurđević (35).

Branko dolazi iz ekipe Junior Novo naselje, sa kojom je u istoj ligi osvojio titulu jesenjeg prvaka. Pre toga igrao je za Slogu Gorić, Mladi Radnik i Šarbane. Đurđević je jako zahvalan igrač, njegova velika prednost je što može pokriti više pozicija na terenu.

Republika

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

 

Iz kluba su povodom dosadašnjih poslova u zimskom prelaznom roku izjavili:

- Samim tim što je Branko član trenutnog lidera na tabeli, može se zaključiti o kakvom je igraču reč. Raduje nas što smo za sada uspeli da dovedemo pojačanja koja smo hteli. Milivojević je takođe sa nama posle nekoliko godina u kojima smo hteli da ga vidimo u našem dresu. Tu su i povratnici za koje ne sumnjamo da će opet dati sve od sebe da Jadar igra što bolje. 

Na startu prolećnog dela prvenstva Jadar će imati priliku da se revanšira ekipi Popadić od koje su poraženi u prvom duelu rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading