MARJANOVIĆ VODI POLET I NA PROLEĆE: Tu je i kvartet novih igrača!

Autor:

Sport

19.01.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polet će na proleće po svemu urađenom za sada biti dosta jači.

MARJANOVIĆ VODI POLET I NA PROLEĆE: Tu je i kvartet novih igrača!

Foto: FK Polet Nikinci

Tim iz Nikinca je posle dugo vremena uspeo da izbori plasman u Međuopštinsku ligu Srem. Prošle godine su sa čak 16 bodova više u odnosu na prvog pratioca osigurali titulu u Opštinskoj ligi Ruma - Irig.

Republika

Polusezonu u višem rangu odigrali su solidno. Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 7-2-4 što je bilo dovoljno za šestu poziciju na tabeli. Odmah po završetku jesenjeg dela uprava se bacila na posao.

Za prvi i najveći posao postavljen je dogovor sa trenerom Marjanovićem. Posle mnogo nagađanja Zoran je poslušao srce i pored brojnih ponuda na veliko zadovoljstvo svih u klubu odlučio je da predvodi Polet i u drugom delu sezone.

Uprava kluba je prepustila Marjanoviću da po svom ukusu napravi tim. U ovom prelaznom roku za sada je dres Poleta zadužilo četiri novih igrača. 

Prvi novajlija je Milan Vukosavljević (25) koji dolazi iz ekipe Napredak (Popinci). Vukosavljević je igrač koji može da pokrije nekoliko pozicija u defanzivnoj liniji. Igrao je još i za Donji Srem (Pećinci), Borac (Klenak) i Sremac (Jarak). 

Dres Poleta na proleće nosiće mladi i perskeptivni Mirko Ćulum (19). Ćulum može da igra na više pozicija na sredini terena, dolazi iz redova Slobode (Donji Tovarnik). Pre toga je nastupao i za Feniks (Stara Pazova), Šumar (Ogar), Vitez (Subotište) i Donji Srem (Pećinci). 

Bojić Nenad (24) je treće pojačanje u ovom prelaznom roku. Bojić je ofanzivni igrač dolazi iz Dunava (Stari Banovci), a u karijeri je za sada igrao za ozbiljne klubove. Nosio je dres 1. Maj (Ruma), Donji Srem 2015 (Pećinci), Radnički (Nova Pazova), Sremac (Vojka)... Po mnogima Nenad će biti možda i najveće pojačanje u istoriji Poleta.

Kvartet pojačanaj zatvara Aleksandar Obrenović (22), igrač koji se odlično snalazi na svim pozicijama uz levu aut liniju. Došao je iz ekipe Jedinstva (Platićevo) u kojoj je proveo veći deo svoje dosadašnje karijere. 

Što se tiče odlazaka, dres Poleta razdužili su Vlada Cvijanović i Davor Lubaščič koji će u nastavku prvenstva nositi dres Ljukova.

Iz kluba su povodom dosadašnjih aktivnosti u pauzi između polusezone izjavili:

- Pre svega hteli bi da se  zahvalimo dvojici igrači koji su prešli u drugi klub. Hvala im na svemu što su pružili u našem dresu i što su dali veliki doprinos da naša ekipa igra MOL posle dugog niza godina. Ako se sve kockice slože, i povrede zaobiđu naše igrače očekujte mnogo od našeg Poleta. Pripreme za prolećni deo počinju 29. januara.

Polet prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Car Uroš. Prvi susret u Nikincima završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading