PRIJATNO IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE JADRA 2013: Krstić još jedan u nizu povratnika!

Autor:

Sport

13.01.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati prvog dela nisu zadovoljili apetite ljudi u klubu.

PRIJATNO IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE JADRA 2013: Krstić još jedan u nizu povratnika!

Foto: Privatna arhiva/Slobodan Krstić

Jadar 2013 je u prvoj sezoni svoj osnivanja uspeo da osvajanjem prvog mesta u Gradskoj ligi Valjeva obezbedi plasman u viši rang. 

Republika

Ovu godine igraju devetu vezanu sezonu u Međuopštinskoj ligi Kolubara (grupa Zapad), i na zimsku pauzu otišli su sa desete pozicije na tabeli. Uprava kluba želi da u ovom prelaznom roku ojača igrački kadar. Prvi novajlija bio je Marko Milivojević. Danas je potvrđeno i drugo pojačanje. Slobodan Krstić (32) će nositi dres Jadra na proleće.

Krstić se posle pola godine u ekipi Milenko Pavlović vrata u tim iz kojeg je i otišao u Gornje Crniljevo. Do sada je nastupao i za sastav Žabara i Zadrugara (Lopatanj). Igrač koji može da pokrije više pozicija u defanzivnoj liniji.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Slobodan Krstić

Krstić Slobodan

 Slobodan je za naš portal povodom povratka u Jadar kratko izjavio:

- Vraćam se u klub koji me je poštovao kada sam bio njihov član, ali i kada sam otišao. U ekipi imam sjajne drugare i jako mi se dopada vođenje kluba. Nadam se da ćemo na proleće zabeležiti bolje rezultate. 

Jadar prvi takmičarski meč na proleće igra pred svojim navijačima protiv ekipe Popadić, od koje su na otvaranju sezone poraženi rezultatom 4:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Abc

14.01.2023 19:16

U Crniljevu peku bika i slave što je otišao.. peva Lepa Lukic

Sandokan

14.01.2023 19:16

E moj Krle prodao si boju dresa za oval mesa ....

Fiesta

05.02.2023 00:19

Mlada nada fudbalskog kluba JADAR