RUDAR DOVEO TALENTOVANU DECU: Đurđević, Matić i Lukić će predstavljati budućnost kluba!

Autor:

Sport

09.02.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je odradila za sada solidan posao.

RUDAR DOVEO TALENTOVANU DECU: Đurđević, Matić i Lukić će predstavljati budućnost kluba!

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Ekipa Rudara se od svoj osnivanja 2017. godine takmiči u Gradskoj ligi Šabac - Pocerina

Republika

Na zimsku pauzu ove godine otišli su sa deset bodova što je bilo dovoljno za osmu poziciju u ligi. Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku vredno radi kako bi na proleće mladi sastav beležio što bolje rezultate.

Po završetku jesenjeg dela sezone krenulo se sa potragom za novim trenerom. Uprava kluba odlučila je da na čelu stručnog štaba postavi Darka Đurića. Reč je o treneru koji iza sebe ima mnogo ekipa u kojima je radio i koje je doveo do visokog nivoa. Đurić je čovek koji zna da se posveti ekipi i da iz nje izvuče maksimum.

Prvi novajija u igračkom kadru Rudara je Dejan Đurđević (18) koji dolazi iz redova ekipe Rakac (Stave), prve fudbalske korake napravio je u Radničkom iz Koceljeva. Dejan igra n poziciji levog beka, krasi ga velika brzina i izuzetno dobra leva noga. Đurđevića je ove zime više timova htelo u svoje jato, ali će on u nastavku sezone predstavljati veliko pojačanje za tim iz Donjeg Crniljeva. 

Luka Lukić (18) će sa Đurđevićem posle Stave deliti svlačionicu i na novoj adresi. Lukić se najbolje snalazi na poziciji prednjeg veznog, krasi ga brzina i odličan pregled igre. Po mnogima Luka je jedan od boljih veznjaka u okrugu, a imajući u vidu da je tek postao punoletan pred njim je svetla budućnost.

Triling pojačanja za drugi deo sezone zatvara Ognjen Matić. Ognjen je član kluba već duži period, ali je zbog godina mogao da beleži nastupe samo za mlađe kategorije. Sada je došlo vreme za promociju u prvi tim, u klubu veruju da će talenat koji je pokazao u duelima sa svojim vršnjacima preneti i na seniorski fudbal. 

Predsednik kluba, Željko Tadić za naš portal po pitanju novajlija u klubu poručio je:

- Želimo da napravimo sastav koji će konkurisati za sam vrh tabele, za početak cilj ove godine je mestu u prvih pet. Za sada smo doveli dva mlada igrača koji su bili interesantni mnogim klubovima, ali su oni ipak odlučili da se pridruže nama. Dobro smo upoznati sa njihovi kvalitetima, radi se o školovanim igračima koji imaju talenat koji će tek napredovati. 

Rudar prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Zablaće. U prvom susretu trenutno šestoplasirani sastav na tabeli slavio je sa 3:2.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading