KALJO SE VRATIO U PRILIPAC: Lazarica polako privršava prelazni rok!

Autor:

Sport

09.02.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba radi odličan posao po pitanju pojačanja.

KALJO SE VRATIO U PRILIPAC: Lazarica polako privršava prelazni rok!

Foto: FK Lazarica Prilipac

Tri boda su imperativ

Mladi klub iz Prilipca ne želi da ima epizodnu ulogu u  zonskom rangu takmičenja. U aktuelnom prelaznom roku vredno se radi na dovođenju adekvatnih igrača.

Republika

Ekipa Lazarice je na zimsku pauzu otišla tik iznad crte ispod koje se nalaze timovi koji su kandidati za niži rang. Uprava kluba je u pauzi između dva dela prvenstva odradila po mnogima dobar posao. Stručni štab ojačan je dolaskom trenera Nebojše Panovića, a tu je stigao i Dejan Radičević. Što se tiče novih lica u igračkom kadru, tu su Ilija Tanasković i Nemanja Ignjatović

Treći novajlija u zimskom prelaznom roku je Nemanja Kaljević (31). Popularni Kaljo dolazi iz redova ariljske Budućnosti gde je proveo poslednjih šest meseci. Radi se o veoma iskusnom igraču koji na terenu može podjednako dobro da odgovori zadacima na više pozicija. 

U karijeri je "lutao" između ekipe Lazarice, Omladinca (Zablaće) i Budućnosti iz Arilja. Ovo je njegov treći mandat u sastavu iz Prilipca, u kojoj je jedan period proveo i sa kapitenskom trakom oko ruke. Sada se vraća u dobro poznatu sredinu u kojoj je je prošao kroz mnoge uspone i padove. 

Republika

Foto: FK Lazarica Prilipac

Nemanja Kaljević

Iz uprave kluba su povodom povratka Kaljevića za naš portal izjavili:

- Kalja je igrač koji je duži niz godina branio boje našeg kluba. Pre svega on je dobar čovek, a potom i fudbaler, nadamo se da će njegovo iskustvo doprineti našem klubu u nastavku sezone. Pre svega želimo da partijama na proleće napravimo što bolju poziciju povodo opstanka u ligi. 

Lazarica drugi deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv lidera. U prvom kolu ove takmičarske godine savladali su Omladinac na gostovanju rezultatom 2:0. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading