DETE SA BANOVOG BRDA STIŽE U REDOVE PLANTAŽE: Dimitrijević je igrač koji jednim driblingom lomi dva čuvara!

Autor:

Sport

09.02.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava sklapa tim koji će napasti viši rang.

DETE SA BANOVOG BRDA STIŽE U REDOVE PLANTAŽE: Dimitrijević je igrač koji jednim driblingom lomi dva čuvara!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Dimitrijević u dresu Brđana

Plantažeri ozbiljno razmišljaju o Srpskoj ligi Istok. Pozicija na zimskoj pauzi u Zoni Jug im daje za pravo da se na proleće "pobiju" za mesto koja vodi u viši rang.

Republika

Ekipa je pripreme za prolećni deo sezone počela prethodne nedelje, a proteklog vikenda odigrana je i prijateljska utakmica. Izabranici Bojana Zdravkovića savladali su sastav Vučje rezultatom 4:1. U zeleno belom dresu pogađali su Marjan Stojanović, Luka Ivanović i dva puta Vukašin Kostić.

Što se tiče igračkog kadra za sada je klub obelodanio dolazak Vukašina Kostića i Ivana Trajkovića. Danas je boje Plantaže zadužio i Petar Dimitrijević (21).

Mladi krilni igrač je u karijeri igrao za Čukarički, IMT, Slogu, Dubočicu i Aranđelovac. Radi se o jednom od najboljih i najbržih krilnih igrača u Jablaničkom okrugu. Krasi ga odlična leva noga, brzina i fantastičan dribling. Petar je igrač koji jednim potezom pravim razliku na terenu i uprava nije imala velike dileme po pitanju njegovog dolaska kada se za to stvorila prilika.

Iz uprave kluba su povodom angažovanja Dimitrijevića za naš portal izjavili:

- Petar je želja uprave već nekoliko prelaznih rokova, sada se stvorila mogućnost za saradnju i uspešno smo je iskoristili. On se već priključio pripremama, vredno trenira i najavljuje kišu golova. U pregovorima smo sa još par igrača iz višeg ranga i nadamo se da će sa njima saradnja biti ostvarena. Verujemo da možemo da sledeće godine napravimo iskorak i da uzmemo takmičenje u Srpskoj ligi Istok.  

Sastav Plantaže drugi deo sezone otvara derbi susretom Stopanja. U prvom duelu ovog prvenstva, ekipa Jedinstvo je kao domaćin poražena rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading