PLANTAŽERI UPALILI MOTORE: Ima i novajlija u igračkom kadru, za sada je promovisan Kostić!

Autor:

Sport

06.02.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je krenula sa pripremama za drugi deo sezone.

PLANTAŽERI UPALILI MOTORE: Ima i novajlija u igračkom kadru, za sada je promovisan Kostić!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Plasman u viši rang im nije stran

Ekipa Plantaže je prošlu sezonu u Zoni Jug završila na prvoj poziciji iznad zone ispadanja, ove godine situacija je dijametralno suprotna.

Republika

Na zimsku pauzu Plantažeri su otišli sa drugog mesta na tabeli i zaostatkom od samo četiri boda za liderom. Treću poziciju na tabeli dele Nebeski Anđeli i sastav Sloge iz Leskovca, i oni imaju tri boda manje od ekipe iz Donjeg Stopanja.

Protekle nedelje drugoplasirani tim Zone Jug započeo je pripreme za prolećni deo sezone. Okupljanje je bilo obavljeno u sredu, 1. februara, iz toga razloga je trening odrađen u okrnjenom sastavu zbog poslovnih obaveza igrača. U klubu su za vreme zimske pauze preispitali svoje ambicije i sada svi složno idu ka jednom cilju, a to je šansa za prvo mesto i plasman u Srpsku ligu Istok.

Što se tiče igračkog kadra, nosioci iz jesenjeg dela prvenstva su i dalje u dresu Plantaže. Po informacijama iz kluba Dragan Cakić je prešao u redove leskovačke Dubočice, Stefan Kostić će zbog posla sa fudbalom nastaviti u Nemačkoj, dok je i Nikola Mladenović na izlaznim vratima. 

Prvi novajlija u Donjem Stopanju je Vukašin Kostić (19). Kostić igra na poziciji levog krila i dolazi iz redova ekipe Zloćudovo gde je proveo poslednjih šest meseci. Pre toga je nastupao u Moravcu Orion gde je prošao mlađe kategorije. Reč je o igraču koji se posle pauze zbog povrede vraća fudbalskim zadacima, i koji je spreman da pokaže svoj pun potencijal i kvalitet koji svakako poseduje. 

Republika

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Vukašin Kostić

Plantažere na otvaranju prolećnog dela prvenstva očekuje veliki derbi Stopanja. U prvom susretu trenutno drugoplasirani sastav na tabeli savladao je ekipu Jedinstva na gostovanju rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading