DRUGI NOVAJLIJA U REDOVIMA PLANTAŽE: Trajković je zadužio zeleno-belu opremu!

Autor:

Sport

08.02.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plantažeri dobili igrača koji zonski stepen takmičenja ima u malom prstu.

DRUGI NOVAJLIJA U REDOVIMA PLANTAŽE: Trajković je zadužio zeleno-belu opremu!

Foto: Privatna arhiva/Ivan Trajković

Drugoplasirani sastav Zone Jug krenuo je sa pripremama za nastavak sezone početkom meseca.

Republika

Što se tiče igračkog kadra nema drastičnih promena. Na treninzima su se pojavila neka nova lica koja će ovih dana biti i promovisana na zvaničnim profilima kluba.

Pre par dana klub je predstavio prvog novajliju u aktuelnom prelaznom roku. Vukašin Kostić je dres Zloćudova zamenio zeleno-belom opremom. Danas je klub objavio i drugi dolazak.

Ivan Trajković (27) stigao je u redove Plantažera. Ivan dolazi iz redova komšijskog Jedinstva, u karijeri je nastupao i za imenjaka iz Bošnjaca, Slogu iz Leskovca i Moravac Predejane. Radi se o igrači koji je bio velika želja uprave, pokriva pozicije veznog igrača. Njegovim dolaskom ekipa je pored čvrstine na sredini dobila dodatni kvalitet i kreativnost. Trajković je igrač sa velikim iskustvom, posebno u zonskom stepenu takmičenja. 

Republika

Foto: Privatna arhiva/Ivan Trajković

Trajković u dresu tima iz Bošnjaca

Ivan je za naš portal povodom novog angažmana poručio:

- Stigao sam u klub kako bi svojim radom i zalaganjem pomogao da se što bolje plasiramo na kraju sezone. Konkurenti smo za prvo mesto, nadam se da će nam se ukazati prava prilika da napadnemo i plasman u Srpsku ligu. 

Prolećni deo prvenstva Plantaža otvara protiv Trajkovićevog sada već bivšeg tima. U prvom susretu Jedinstvo je na domaćem terenu savladano rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading