POJAČANJE IZ ZONSKOG RANGA: Utvić je igrač koji pravi razliku na terenu!

Autor:

Sport

10.02.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider spreman za odbranu prvog mesta i plasman u viši rang.

POJAČANJE IZ ZONSKOG RANGA: Utvić je igrač koji pravi razliku na terenu!

Foto: Privatna arhiva/Stevo Utvić

Graničar je "prvo poluvreme" sezone završio sa titulom jesenjeg prvaka. Tim iz Adaševaca ne planira da se zaustavi i prolećnim bitkama za viši rang.

Republika

Pred kraj meseca januara okupili su se igrači predvođeni trenerom Derajićem kako bi se održala prozivka, a kasnije su započete i pripreme za nastavak sezone. Tada je predstavljen i trling novajlija u igračkom kadru. Dres Graničara obukli su Stefan Narandžić, Milan Opojevlić i Vladimir Veteha

Za kraj prelaznog roka klub je predstavio i četvrtog novajliju, Stevo Utvić (28) stigao je u redove Graničara. Utvić dolazi iz redova Sloge Erdevik sa kojom se takmičio u Vojvođanskoj ligi Jug. Stevo pokriva poziciju desnog beka, a u karijeri je nastupao i za Radnički Šid, Obilić (Kukujevci), Napredak (Vašica) i Spartak iz Subotice.

Utvić je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Odlučio sam se za Graničar jer verujem da ova ekipa može puno da uradi i napravi dobar rezultat, što su i pokazali u prvom delu sezone. Igrački kadar je mlad, vredno se radi na čelu sa odličnim terenom Derajićem koji  zna šta radi. Pravi ljudi su tu koji vode klub i daju svoj maksimum kako bi se napredovalo na terenu, ali i van njega. Mislim da je timu mesto u Sremskoj ligi i nadam se da ćemo to uspeti da obezbedimo u prolećnom delu sezone. 

Lider na tabeli će već u prvom kolu nastavka sezone imati priliku za veliki korak ka višem rangu. Graničar gostuje prvom pratiocu na tabeli, ekipi LSK-a, koju su u prvom susretu savladali rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading