U ADAŠEVCIMA POČELE PRIPREME: Triling novajlija predstavljen, za nastavak borbe za viši rang!

Autor:

Sport

30.01.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se Graničar vrati u viši rang.

U ADAŠEVCIMA POČELE PRIPREME: Triling novajlija predstavljen, za nastavak borbe za viši rang!

Foto: FK Graničar Adaševci

Lider Međuopštinske lige Srem započeo je pripreme za nastavak sezone.

Republika

Jesenji deo prvenstva Graničar je sa učinkom 11-1-1 uspeo da završi na prvoj poziciji na tabeli. Prvi pratilac LSK nalazi se na udaljenosti od dva boda, trećeplasirani sastav je na šest.

Juče je Derajić održao prozivku, nakon koje je odrađen i prvi trening u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Tom prilikom predstavljen je i triling novajlija u igračkom kadru. 

Stefan Narandžić (18) dolazi iz redova Borca (Ilinci). U karijeri je nastupao i za Radnički (Šid) i Jednotu.

Opojevlić Milan (18) u prethodnom periodu nosio je dres sastava Bikić (Bikić Do). Pre toga je igrao za Radnički iz Šida i OFK Radnički.

Veteha Vladimir (30) dolazi iz redova Hajduka (Višnjićevo). Igrač je sa velikim iskustvom i spada u redove povratnika u Graničar. Nastupao je i za Tatru (Kisač), Hajduk (Divoš), Jedinstvo (Morović) i Hajduk iz Kule.

Iz kluba su povodom dolaska novajlija za naš portal izjavili:

- Igrački kadar iz prvog dela je ostao na okupu i to nas jako raduje, imamo i trojicu novajlija, u svakoj liniji tima po jednog. Smatramo da su pojačanja kvalitetna i da će nam pomoći u ostvarenju naših ciljeva za ovu sezonu. Opojevlić i Narandžić su igrači koji su prošli školu Radničkog i koji imaju svetlu budućnost. Veteha je povratnik, i za njega se može reći da je jedan od najboljih igrača na našim prostorima.

U drugom delu sezone klub ima najviše ciljeve.

- Cilj je plasman u Sremsku ligu. Trener Derajić i igrači će tokom priprema imati dovoljno vremena za uigravanje. U prvom kolu igramo sa drugoplasiranom ekipom LSK i to će u mnogome odlučiti dalji tok prvenstva. Već smo zakazali i pripremne utakmice tokom kojić će svi igrači dobiti priliku. Trenutno imamo na listi 24 igrača, postoji mogućnost dolaska jednog, eventualno dva nova lica, ali se neće žuriti.

Lider prolećni deo prvenstva otvara protiv prvog pratioca na gostovanju. U prvom susretu Graničar je pred svojim navijačima slavio rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

 


 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading