MLADOST DOVODI SAMO NAJBOLJE: Kapiten lidera iz višeg ranga oblači dres tima iz Svileuve!

Autor:

Sport

10.02.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba je aktivnostima u prelaznom roku napravila strašan tim!

MLADOST DOVODI SAMO NAJBOLJE: Kapiten lidera iz višeg ranga oblači dres tima iz Svileuve!

Foto: FK Mladost Svileuva

Tim iz Svileuve se sprema za napad na Međuopštinsku ligu Pocerina. Posle odličnog prelaznog roka imaju čemu da se nadaju na proleće. 

Republika

Mladost zimuje na četvrtoj poziciji sa samo jednim bodom zaostatka za mestom koje vodi u baraž za viši rang. Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku pojačala je igrački sastav fudbalerima koji su u pravom smislu reči pojačanja. 

Prvi je u zimskom prelaznom roku stigao Uroš Popov, igrač koji je u prvom delu sezone rešetao mreže u višem rangu. Drugi novajlija u redovima Mladosti bio je Zlatko Agović, reč je o golmanu sa velikim iskustvom sticanim i u prvoligaškim klubovima. 

Klub je čekao kraj prelaznog roka kako bi potvrdio dolazak još jednog velikog imena. Dosadašnji kapiten Radničkog iz Koceljeva, Mirko Lazarević novi je igrač Mladosti.

Reč je o igraču koji je rodom iz Svileuve i čiji je dres nosio šest meseci u sezoni 2019/2020. Nema sumnje da je ekipa Mladosti dobila igrača koji će čini nepremostivu prepreku za sve protivničke ofanzivne fudbalere. Mirko se sa velikim uspehom na štoperskoj poziciji nosio dres Radničkog, u kome je na polusezoni završio na liderskoj poziciji na tabeli.

Republika

Foto: FK Mladost Svileuva

Mirko Lazarević

Iz kluba su povodom dolaska Lazarevića za naš portal poručili:

- Ceo naš kolektiv je veoma zadovoljan ovim prelaznom rokom. Nema sumnje da smo se pojačali na pozicijama na kojima smo imali sitnijih problema u prvom delu. Igrači koji su pristigli u naše redove su već nekoliko godina među standardnijim u jačim rangovima, zajedno sa njima nadamo se da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve. 

Mladost će već u prvom kolu imati priliku da napreduje na tabeli na gostovanju ekipi Rankovac. U prvom susretu u Svileuvi slavio je domaći tim minimalnom pobedom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading