PONOĆNA BOMBA U SVILEUVI: Bivši golman Čukaričkog, Zemuna i OFK Beograda oblači dres Mladosti!

Autor:

Sport

15.01.2023

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je aktivirana transfer bomba dolaskom Popova, sada je drugi novajlija još više podigao očekivanja za proleće!

PONOĆNA BOMBA U SVILEUVI: Bivši golman Čukaričkog, Zemuna i OFK Beograda oblači dres Mladosti!

Foto: Privatna arhiva/Agović Zlatko

Tim iz Svileuve ozbiljno radi na jačanju igračkog kadra u ovom prelaznom roku.

Republika

Prvi dolazak je svakako jedan od većih u ligi, pa i u okrugu. Mladost je uspela da dovede najboljeg strelca lidera na tabeli iz višeg ranga. Uroš Popov je sa 11 golova predvodio Radnički iz Koceljeva do prvog mesta na tabeli Međuopštinske lige Pocerina, a na proleće će nositi dres sastava iz Svileuve. 

Prvo pojačanje je obradovalo sve simpatiezere Mladosti. U klubu ne kriju da na proleće žele da napadnu plasman u viši rang. U ostvarivanju tih planova od danas se priključuje i Zlatko Agović (29).

Zlatko je čuvar mreže sa ogromnim iskustvom, prve fudbalske korake napravio je u Železničaru (Bara Venecija). Dolazi iz Proletera (Bajevac) u kome je proveo poslednje četiri sezone. U svojoj bogatoj karijeri nosio je između ostalog i dres Čukaričkog, OFK Beograda, Zemuna..

Agović je ekskluzivno za naš portal povodom izbora novog kluba rekao: 

- Za Mladost sam se odlučio pre svega zbog drugara koji su tu od starta sezone i zbog atmosfere koja je trenutno u klubu. Upoznao sam momke kroz dva, tri puta do sada i zaista nemam ni jednu lošu reč za njih. Očekujem jednu veliku borbu na proleće i da stignemo barem do baraža. Nije daleko ni to prvo mesto, ali da krenemo to malo realnije a za kasnije ćemo videti.

Velika euforija vlada oko možda i najvećeg iznenađenja ekipe Mladosti iz Svileuve. Imenovanjem Momčila Čkojića za sportskog direktora je po mnogima bio odličan potez. Dolazak Popova je podigao već visoke ambicije ekipe, a sada će prisustvo Agovića dodatno ojačati te ciljeve.

Mladost prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Rankovac, koju su u prvom duelu savladali rezultatom 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada Živanović

16.01.2023 00:20

I ja sam novi sekretar kluba.