LIDER DODATNO OJAČAO IGRAČKI KADAR: Gornja Trnava angažovala prvog novajliju!

Autor:

Sport

15.01.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider na tabeli predstavio prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

LIDER DODATNO OJAČAO IGRAČKI KADAR: Gornja Trnava angažovala prvog novajliju!

Foto: FK Gornja Trnava

Sastav Gornje Trnave pred novom promocijom.

Republika

Prošle sezone osvajanjem prvog mesta u Opštinskoj ligi Topola izborili su plasman u viši rang. Sada na zimsku pauzu Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola idu sa liderske pozicije.

Učinak 7-1-3 bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka. Prvih pet timova na tabeli nalaze se u razmaku od tri bod što znači da nas očekuje veoma zanimljiv nastavak prvenstva. 

Uprava lidera na tabeli je objavila da je igrački kadar od danas ojačan dolaskom Dejana Radojevića (29). Radojević dolazi iz ekipe Radoje Domanović sa kojom je u nižem rangu na zimsku pauzu otišao sa desetog mesta na tabeli. Do sada je nastupao za Ovsište, Donju Vrbavu, Mladi Rudar,Napredak Svračkovci..

Republika

Foto: FK Gornja Trnava

Dejan Radojević

Iz Gornje Trnave su povodom prvog novajlije izjavili:

- Pre svega trepa napomenuti da smo sve glavne igrač zadržali i da je skoro cela ekipa ostala na okupu. Radivojević i Simić su jedini napustili naše redove i ovom prilikom bi hteli da im poželimo sve najbolje u nastavku karijere. Radojevića igra na poziciji štopera i beka, veoma je borben i čvrst igrač. Pred početak sezone postavili smo cilj da opstanemo u ligi, i možemo reći da smo i dalje pri tom planu. Mnogi naši igrači imali su ponude od platežno jačih klubova, ali su ipak odlučili da ostanu verni nama. 

U prvom kolu prolećnog dela prvenstva lideru na noge dolazi ekipa Tulež. U prvom susretu ova dva tima podelili su bodove, rezultat je bio 2:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading