LJUBAV PREMA KLUBU PREVAGNULA: Trepča predstavila dva povratnika sa velikim iskustvom!

Autor:

Sport

13.01.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trepča predstavila dva ogromna pojačanja!

LJUBAV PREMA KLUBU PREVAGNULA: Trepča predstavila dva povratnika sa velikim iskustvom!

Foto: FK Trepča

Prošlogodišnji član Srpske lige Zapad će na proleće biti znatno pojačan za borbe u zonskom rangu. 

Republika

Trepča je na zimsku pauzu u Šumadijsko raškoj zoni otišla sa desetog mesta i 12 bodova. Promenjiva forma iz višeg ranga nastavila se i u nižem. Ekipa iz Kosovske Mitrovice je pred kraj jesenjeg dela prvenstva napravila niz od sedam mečeva bez pobede, u tom periodu je upisala samo tri boda.

Promocijom prva dva pojačanja za proleće je već svima jasno da će igrački kadar biti dosta jači. 

Nemanja Vučić (26) je prvo pojačanje Trepče. Vučić je ponikao u timu za koji će igrati na proleće, nakon više od 12 godina se vraća u ekipu. Jedan deo karijere bio je i omladinski reprezentativac Srbije. Igrač sa velikim iskustvom u superligaškom rangu. Nosio je dres Zemuna, Vojvodine i Voždovca. Nemanja je odlučio da pomogne svom klubu da se vrati na staze stare slave. 

Mirza Idrizović (27) se posle četiri sezone vraća u Trepču. Ponikao je u Rudaru iz Kosovske Mitrovice, a pored klubova iz Srbije nastupao je i u ligama u okolini. Igrao je za Tikveš u Makedoniji gde je bio jedan od najboljih pojedinaca. Zatim prelazi u TOŠK za koji je nastupao u Prvoj ligi Bosne i Hercegovine, dok je u Nemačkoj nosio dres Abergena. U ovom prelaznom roku bio je želja mnogih timova, ali je ipak odlučio da se vrati u svoj grad. 

Trepča prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv Napretka. Prvi susret u Gračcu završen je pobedom domaćina rezultatom 3:2.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading