BULAJA SKLAPA TIM PO SVOM UKUSU: Jedanaesti novajlija je stigao u Boljevce!

Autor:

Sport

12.01.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posavac će na proleće izaći u potpuno novom sastavu!

BULAJA SKLAPA TIM PO SVOM UKUSU: Jedanaesti novajlija je stigao u Boljevce!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Ekipa iz Boljevaca je angažovanjem Duška Bulaje ispostaviće se za sada napravila veoma dobra potez.

Republika

Bulaja je u dogovoru sa upravom kluba u ovom prelaznom roku već doveo deset igrača. Većinu novi trener Posavca odlično poznaje i sa njima je već sarađivao i u prošlim klubovima. Danas je dogovoren i dolazak 11. novajlije. U pitanju je Simonović Fabijan (23). 

Fabijan je dete Budućnosti iz Dobanovaca, a igrao je još i za Omladinac iz Velikog polja. Jedan je od najboljih igrača u svojoj generaciji. Igra na poziciji veznog igrača i sigurno će u novoformiranoj ekipi Posavca doneti dosta toga.

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Simonović u dresu Budućnosti

Povodom novog pojačanja Duško Bulaja je za naš portal izjavio:

- Sa Fabijanom sam pokušavao saradnju i pre, ali nismo uspeli da se spojimo. Sada su se kockice poklopile i na obostrano zadovoljstvo ćemo sarađivati u predstojećem periodu. Dobro sam upoznat sa njegovim kvalitetima i sigurno će nam dosta značiti u prolećnim mečevima. Prelazni rok radim temeljno i polako, samo sa proverenim igračima stupamo u kontakt. 

Posavac prolećni deo prvenstva otvara protiv ekipe Heroj Polet na gostovanju. Rezultat u prvom meču na otvaranju sezone bio je 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading