PROMENE U TIMU: Tupajić i Tripković nisu više deo Budućnosti Krušik!

Autor:

Sport

12.01.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Valjevu na proleće sa novim šefom stručnog štaba.

PROMENE U TIMU: Tupajić i Tripković nisu više deo Budućnosti Krušik!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Grb kluba

Ekipa Budućnost Krušik je povratničku sezonuu srpskoligaškom društvu odigrala u promenjivoj formi.

Republika

Prvi deo sezone završen je učinkom 4-5-6 što je bilo dovoljno za desetu poziciju na tabeli. Ekipa je u pripremnom periodu odigrala odlične utakmice i zabeležila je maksimalan učinak, ali u ligi se nije prelila ta forma. Trener Kovačević je posle lošeg starta podneo ostavku, a na njegovo mesto dolazi Alen Tupajić. Tupajić je ekipu vodio zvanično na deset mečeva i tu je ostvario učinak od dve pobede, pet nerešan meča i tri poraza.

Klub je obelodanio da Tupajić neće nastaviti saradnju sa ekipom i da će se na proleće ući sa novim šefom stručnog štaba. Ovih dana saopšteno je i da je došlo do promene u igračkom kadru. Stefan Tripković (28) svoju karijeru nastaviće u Zlatiboru. 

Tripković igra na poziciji ofanzivnog veznog, polusezonu je proveo u timu iz Valjeva. Nastupao je još i za Slobodu (Užice), Mačvu (Šabac), Mačvu 1929 (Bogatić), Sušicu, Loznicu, BSK. U mlađim kategorijama nosio je dres Partizana, Rada i Voždovca. 

Budućnost prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Rađevac. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom tima iz Krupanja rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading